Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Dominique Alagia ze SuperStar na porotkyni Patricii Pagáčové nenechala nit suchou. Důkazy pro svá slova ale nedodala. | foto: Instagram Dominique Alagie

Alagia se dostala do semifinále Miss České republiky. Ať si jde soutěžit do Itálie, píšou uživatelé

Nemálo uživatelů ji označuje za nejkrásnější influencerku u nás. Hvězda z filmu Cool Girl a reality show Super Star Dominique Alagia právě postoupila do semifinále Miss České republiky. Ačkoliv jí to většina přeje, najdou se i tací, co ji ostře kritizují. Ať si jde teda soutěžit do Itálie, když je Italka, píšou uživatelé na sítích.
  12:47

Ne nadarmo se říká, že v Česku žijí nejkrásnější ženy na světě. Každý rok se soutěž krásy Miss České republiky snaží vybrat ty nejkrásnější slečny žijící mezi námi. Existují však lidé, kteří výběr účastnic kritizují. Často se někteří z nich velice nevybíravě na sociálních sítích vyjadřují k jejich vzhledu a někdy i původu. Patnáctý ročník momentálně oznámil deset semifinalistek, které zabojují o postup do finále. Objevila se mezi nimi i známá influencerka Dominique Alagia.

Z 2. CASTINGU tentokrat v Praze ve @centrumstromovka postoupilo 10 dívek, představujeme vám dalších 5 z nich, které postoupily do pražského semifinále 15. ročníku nejprestižnější soutěže krásy v České republice @missczechrepublic 2024 ! GRATULUJEME ! @missczechrepublic x @centrumstromovka 2024
REGISTRATION OPEN: www.missczechrep.cz
♥️
GRAPHIC: @inagocz
PHOTO: @alsusha.photo
EDIT & CONTENT: @samdolceofficial
ORG: @missczechrepublic
PRESIDENT: @tatanamakarenko
CREATIVE DIRECTOR: @samdolceofficial
LOCATION: @centrumstromovka #missczechrepublic #national #beauty #pageant #beautypageant #bwap #goddess #model #grand #missgrand #missgrandczechrepublic #missworldczechrepublic

24. září 2023 v 18:53, příspěvek archivován: 29. září 2023 v 11:59

Alagia na sítích působí už poměrně dlouho. Největší jméno si udělala zřejmě jako tiktokerka, kdy má na svém profilu už téměř osm set padesát tisíc sledujících. Její obsah je poněkud podobný tomu, co se normálně na platformě objevuje. Díky svému osobitému smyslu pro humor a krásnému vzhledu se dokázala dostat do popředí české influencerské scény. Alagia rozhodně není typ influencerky, co by usnul na vavřínech. Svoji kariéru se snaží rozvíjet i mimo TikTok. Objevila se například v pěvecké soutěži Superstar a nedávno dokonce ztvárnila jednu z hlavních postav ve filmu Cool Girl.

Že se chce ve své kariéře posunout, ukázala i nedávno tím, že se přihlásila do nejprestižnější soutěže krásy u nás. Miss Czech Republic nedávno oznámilo spuštění castingu na patnáctý ročník soutěže. Z druhého pražského kola postoupilo hned deset dívek a to rovnou do semifinále. Dá se říct, že téměř většina vybraných semifinalistek nepochází z influencerských kruhů, a tak pro ně momentální pozornost bude zřejmě něco nového. Kdo je na slávu a reakce uživatelů na sítích zvyklý, je Alagia.

short hair era

15. srpna 2023 v 13:48, příspěvek archivován: 29. září 2023 v 11:59

Ta se však s přívětivou reakcí ze strany uživatelů moc nesetkala. Hned několik lidí se vyjádřilo k tomu, že je štve, jak se podle nich potřebuje Alagia do všeho procpat. „Alagia musí být fakt všude? Akorát jí to uškodí, že se s*re všude. Superstar, Clash, film, Miss, co bude dál, Love Island?“ komentuje na Instagramu jedna uživatelka. Ačkoliv se Alagia v takových poznámkách jistě nevyžívá, je na ně už zvyklá a umí na ně reagovat „Jasně! Klidně bych tam i šla, kdybych byla single. Proč ne? Možností je spousta ve světě a nechci se soustředit pouze na jednu věc,“ reaguje Alagia na komentář.

Alagia je z jedné poloviny Italka a z druhé Češka. Narodila se v Čechách a má i zdejší občanství. To ale zdá se nechápou někteří uživatelé a přesně s tím ji konfrontují. „Alagia se furt hrozně prezentuje jako Italka a teď chce být Miss ČR. Tak to je vtipný. Ať si jde tedy soutěžit do Itálie, ne? Doufám, že to vyhraje nějaká krásná a přirozená slečna,“ komentuje jedna uživatelka.

Co také někteří lidé nejen na Alagie, ale i na dalších účastnicích kritizují, je podle nich plasticky upravený vzhled. „Proč tu soutěž vlastně nepřejmenujete na Miss Plastics?“ komentuje jedna uživatelka. Taková kritika na adresu Alagii se dá označit za poněkud zcestnou. Ačkoliv má plastiku nosu, jak sama řekla, nejednalo se o estetickou úpravu. Zákrok podstoupila kvůli úrazu, který se jí stal v dětství a kvůli kterému nemohla dýchat jednou dírkou. „Základní vzděláni, spoustu plastických úprav, výplní a kontroverzní vystupování. Váš výběr je v tomto případe pravým opakem toho, co by mladá slečna chtěla být. Je vidět, že vaše poslední výběry slečen jsou založené na tom, si nahnat sledovanost a získat znovu relevantnost,“ kritizuje soutěž jedna uživatelka na Instagramu.

can you remember, the rain?
@bylafakada

31. července 2023 v 15:24, příspěvek archivován: 29. září 2023 v 12:00

To je také další věc, proč někteří kritizují postup Alagii. Nemálo uživatelů mluví o tom, že ji komise vybrala jen kvůli tomu, že má mnoho odběratelů a pomůže tak relevantnosti soutěže. „Zamyslete se opravdu, než něco napíšete,“ reaguje Alagia na nenávistné komentáře na svém Instagram story.

Témata: Dominique Alagia