Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Herečka Drea de Matteo je na OnlyFans | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Byla jednou ze Zoufalých manželek. Teď známá herečka tvoří na OnlyFans, fotky jí upravuje dcera

Znát ji můžete ze seriálů jako Zoufalé manželky, Zákon gangu, či Rodina Sopránů. Slavná herečka Drea de Matteo popsala, proč se rozhodla pro změnu kariéry. Stále se vyskytuje před kamerou, tentokrát však bez oblečení. Na OnlyFans začala podnikat kvůli svým rázným postojům. Od té doby, co začala kritizovat vakcínu na koronavirus, jí údajně přestaly chodit nabídky na role.
  13:02

Carmen Electra, Denise Richards, ale i Simona Krainová. Celebrit, které si zakládají účty na platformě OnlyFans, přibývá. Teď se do jejich řad přidává další známá tvář. Dreu de Matteo sice někteří diváci televizních seriálů neznají podle jména, její tvář si však vybaví mnozí ze pořadů jako Zoufalé manželky či Rodina Sopránů. Proč by tato poměrně známá herečka něco takového dělala? Nejde úplně o lásku k erotice, jako spíše o snahu Jednapadesátiletá herečka totiž tvrdí, že za posledních pár let dostala jen pár nabídek na roli, a tak začala strádat. Jak je tomu v poslední době zvykem, když dochází peníze, jde se na OnlyFans.

Only way to get my lazy #quarantine ass outta bed in the mornin was shootin’ the shit with the #eastcoast bout #thesopranos with the boys on the Stern after show

Thank you @robertabooey1 for finding them embarrassing “tapes” of me on the show 28yrs ago crazy

Repost from @gangstergoddessbroadcast using @RepostRegramApp - Our own Gangster Goddess from #theGGB on @sternshow today#Dreadematteo

31. července 2020 v 6:06, příspěvek archivován: 18. září 2023 v 15:05

Nejvíce se Matteo prosadila zřejmě ve zmíněném seriálu Rodina Sopránů. Ten je momentálně na Česko Slovenské filmové databázi (ČSFD) s šestaosmdesáti procenty označován za sto pětatřicátý nejlepší seriál vůbec. Za svou roli v seriálu dokonce získala cenu Emmy v kategorii nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli. Není to však jediný úspěšný seriál, ve kterém se objevila. Fanoušci ji mohou znát také například ze seriálu Zákon gangu, ve kterém ztvárnila postavu Wendy Case.

Že se jedná o talentovanou herečku není pochyb. V těžkých dobách pandemie covid-19 se však zřejmě vše změnilo. Ostře se vyhradila proti očkování, čímž si prý pořádně zavařila. Že takové výroky budou mít tak veliký dopad na celou její kariéru, zřejmě nečekala. „Myslím, že by se dalo říct, že jsem byla zlobivá holka, protože jsem se před pár lety neřídila pravidly,“ vzpomíná. Kvůli celé kontroverzi ji také opustil její tehdejší manažer. Přestala tak dostávat nabídky na role a finance začaly mizet. „Téměř jsem přišla o náš domov,“ svěřuje se Matteo.

Je možná zvláštní, že si tak známá a populární herečka nebyla schopná ze své kariéry našetřit dostatek peněz do konce života. „Lidem přijde těžko uvěřitelné, že jsem nikdy nedostala pořádně zaplaceno za všechny své role. Asi si myslí, že jsem celá ze zlata, což fakt nejsem,“ vysvětluje. Jelikož se jednapadesátiletá herečka musela starat o své děti, svěřila se, že právě také kvůli tomu odmítla nemálo rolí.

Peníze však začaly docházet, a tak Matteo začala přemýšlet o dalším příjmu. Když tak jednoho dne sdílela velice ožehavou fotku na Instagram, uvědomila si, že by si tím mohla i vydělávat. „Řekla jsem si: ‚dobře, takže všichni dávají své sexy fotky ve spodním prádle na Instagram a já to nedělám. Udělat to ale můžu, přičemž za to dostanu i zaplaceno.‘ Nevím, proč mě to nenapadlo dříve,“ říká.

Oznámila tak, že si založila účet na OnlyFans. Za měsíční předplatné si účtuje patnáct dolarů. Na názorech hejtrů ji zřejmě nesejde. „Je mi to fakt jedno. Raději zachráním svou rodinu, než abych si zachovala tvář,“ říká. Rodina ji prý v její sexy kariéře podporuje. Samotné děti ji měly ponoukat k tomu, aby na platformě začala podnikat. Dalo by se říct, že však možná velice zvláštním způsobem. Jelikož Matteo není zřejmě nejzručnější, co se týče úpravy fotek, pověřila tím svoji dceru.

Night shoots in quarantine with my new favorite director @gingon25 for @bedheadchicken

1. července 2020 v 9:27, příspěvek archivován: 18. září 2023 v 15:07

Novou kariéru bere hlavně tak, že se tím snaží uživit své děti. „Vím, že někteří lidé o mně řekli ošklivé věci, že jsem se připojila na OnlyFans. My to ale vidíme v tomto domě tak, že je máma válečník, který nepřijímá porážku,“ říká. Ačkoliv má na platformě zatím pouze osmnáct příspěvků, lajků na nich nasbírala už téměř třicet tisíc. Jelikož mohou srdíčka na příspěvky přidávat pouze odběratelé, je zřejmé, že sledujících na platformě bude mít hodně.