Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Rapper Earth s dcerou | foto: instagram.com

Jak si žije rapper a bývalý youtuber Denis Kubík? Rappuje, má dceru a změnil si jméno

Dříve Kubík, teď Bennett a Earth. Kdo je bývalý youtuber DenisTV, nynější rapper a otec? Změnil si příjmení a překopal svou kariéru. Nyní je z něj úspěšný hudebník, který přichází s novým albem. Kariéru youtubera však ještě nepověsil na hřebík. Na svůj druhý kanál natáčí vlogy ze života. Fanoušci to zbožňují.
  9:00

Dříve kontroverzní youtuber, nyní milovaný rapper. Denis „Earth“ Bennett natáčel na YouTube pod přezdívkou DenisTV. Jeho tvorba se dala zařadit spíše do té bizarní. Hlavně kvůli kauzám, kdy natáčel podivné prank cally, či propagoval hazard skrz brambůrky. Jednoho dne se ale rozhodl, že kariéru youtubera pověsí na hřebík a stane se rapperem. Českých rapujících youtuberů bylo a je na scéně stále mnoho. Dá se však říct, že Bennett je ten nejúspěšnější. Povedlo se mu prorazit a nyní tvoří hudbu, kterou fanoušci milují.

DenisTV byl dříve velice populární youtuber. Jeho tvorba se nijak zvlášť nelišila od té klasické, co youtubeři kolem roku 2014 dělali. Natáčel různé pranky, hauly, vlogy, sketche a podobně. Za dobu kariéry youtubera se zapletl do pár vcelku pikantních kauz. Poté, co se rozešel s youtuberkou Sweetie Market, se na internetu rozjela drsná válka. Ta zahrnovala převážně diss tracky, pomlouvání a různá reakční videa. Dvojice na sebe vytahovala špínu z minulosti, která by tehdy převážně dětským divákům měla zůstat skrytá.

To vše má už však za sebou a nyní se dá říct, že je z něj jiný člověk. S kariérou youtubera se rozhodl přestat a začal se věnovat rapu. Na rozdíl od ostatních youtuberů snažících se marně prosadit v hudebním průmyslu, Kubíkovi, dnes Bennettovi, se to skutečně povedlo. Většina jeho songů má na YouTube miliony zhlédnutí, přičemž jeho doposud nejznámější song „Zlatokop“ jich má už přes osmnáct milionů. Právě ten je ale populární zejména proto, že byl diss trackem na jeho zmíněnou bývalou přítelkyni.

Doposud vydal už čtyři alba a řadu singlů. Jeho nejnovější album Euphoria vydal 31. března letošního roku a už nyní je dostupné na Spotify.

Zdá se však, že Bennett s youtuberskou kariérou tak úplně neskoncoval. Na vcelku novém kanále nesoucí jeho jméno natáčí převážně denní vlogy z hudebního i osobníhocživota. Nedávno se mu a jeho ženě Denny Polákové narodila dcera, kterou nyní ukázal v novém videu. Uživatelé ji milují.

Oceňují, jakou pozitivní změnou Bennett za ty roky prošel a jakou hudbu a videa nyní dělá. „Koukám na to video a mám při tom takový divný úsměv. Člověk si vzpomene na toho Denise, co rozbaloval chipsy do videa a teď už je táta. Je to takové kouzlo,“ komentuje Bennettovu změnu jeden uživatel na YouTube.

Ve videu oznámil také vycházející album a konkrétně popsal, na jaké tracky se fanoušci mohou těšit. Poprvé také do videa ukázal dceru Nelly. Fanoušci se do jejího roztomilého kukuče doslova zamilovali. „Nelly je nádherná princezna a ty jsi skvělý táta. Těším se na album a až se uvidíme v Hradci Králové,“ napsala do komentářů pod video jedna uživatelka. „Já si nemůžu pomoct, ale ona je tak rozkošné miminko a je moc hezké, jak si s ní povídáš. Nellinka má úžasné rodiče,“ napsala další.

Bennett se také svěřil o pár zajímavostech o jeho dceři a její výchově. Neskrýval, že výchova malého mimina není žádný med. Nechal se však slyšet, že je Nelly velice šikovná, umí hezky dětsky zpívat a na svůj věk dělá prý slušné pokroky. „Prosperuje, denně jí, za což jsem fakt rád. Jinak tak od svou a půl měsíce je to už s miminy lepší. Už vnímá, když jí něco říkám. Reagovala už i na nějaké vjemy,“ popisuje Bennett, jak moc šikovná jeho dcera je.

Mnoho sledujících se zřejmě může lehce motat v jeho jménech. Známý byl tedy jako Kubík, Earth a Bennett. Jeho rodné jméno je však ještě jiné. Narodil se totiž jako Denis Votoček. Jeho rodiče se však rozešli, a tak si později osvojil příjmení svého nevlastního otce Kubík. S otčímem měl však později jisté neshody, a tak se nechal v roce 2019 přejmenovat na Bennett. Stále ještě k tomu vystupuje pod uměleckým jménem Earth.