Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ebanie Bridges | foto: Instagram

Boxerka a OnlyFans tvůrkyně promluvila o svých příjmech. Popsala večer strávený s McGregorem

Šampionka v boxu Ebanie Bridges promluvila o své finanční situaci. Nebýt prý OnlyFans, tak nemá na nájem a pracuje v McDonaldu. Vyvrátila také mýtus, že jsou bojovníci v boxu placení lépe, než v MMA. Rozpovídala se i o svém vztahu se zápasníkem McGregorem.
  17:00

Životní styl a náklady na něj jsou u celebrit na daleko jiné úrovni, než u běžně pracujících. To potvrdila i mistryně v boxu Ebanie Bridges, která se rozpovídala o svých financích. Jakožto úspěšná sportovkyně se mezi fanoušky těší velikému respektu. Svěřila se však, že jí její boxerská kariéra nevynáší tolik, kolik by si zřejmě přála. Jak je tomu v poslední době zvykem, když se někdo snaží rychle přijít k penězům, založí si účet na OnlyFans. Tomu tak je i u Bridges. Bez její ožehavé kariéry by prý neměla ani na nájem.

WIN a Date with me for you and a friend thanks to @forgedirishstout at The Black Forge Inn, home of @thenotoriousmma

Flights, Hotel and Forged Stout Brewery Tour included !!!

‼️TO ENTER ‼️
- Like this post
- Tag your friend you'd bring along
- Follow me and @forgedirishstout

#ForgedIrishStout #FRGDArmy #ConorMcgregor #EbanieBridges #BlondeBomber #BlackForgedIn #Competiton #Ireland

17. srpna 2023 v 19:59, příspěvek archivován: 1. září 2023 v 13:14

Pro web luckyblock.com se Bridges rozpovídala o tom, proč začala na OnlyFans podnikat. Poslední zápas v boxu měla v prosinci minulého roku. Jelikož si však v něm přivodila zranění, nemohla dál sportovat. Od té doby si tak z bojového sportu nevydělala prý ani korunu. „Jsem mezi 0,1 procenty nejlépe vydělávajících tvůrců na OnlyFans. Od prosince 2022 nemám z boxu výplatu,“ vysvětluje.

To, že poslední výplatu z boxu dostala už téměř před rokem je skutečnost. Na sítích se jí však uživatelé vysmívají, že neumí hospodařit s penězi. Za svůj poslední zápas, ve kterém opět obhájila svůj titul, měla v přepočtu dostat zhruba pět a půl milionů korun. To je pro některé jistě částka, se kterou jsou schopni vyžít roky. Bridges má však zdá se daleko náročnější životní styl, a tak zřejmě tuto obrovskou sumu utratila poměrně rychle.

Feeling cute ‍♀️ but i feel even cuter on @onlyfans

If you want to chat and get to know me better go to the link in my bio and see more day to day posting and exclusive content ❤️

Ps - who loves blue on me??

#OnlyFans #BlondeBomber #Exclusive

21. července 2023 v 15:48, příspěvek archivován: 1. září 2023 v 13:15

Řekla si tak, že nemá na výběr a začne podnikat na OnlyFans. „Takže předpokládám, že můžu jen říct díky OnlyFans. Jinak bych pracovala v za*raném McDonaldu nebo tak něco, abych se tady uživila,“ říká. Momentálně se tak neživí ničím jiným než OnlyFans. Neznamená to ale, že se zápasnickou kariérou sekla nadobro. Ze svého zranění by měla být už zdá se vyléčená a momentálně se připravuje na další zápas. „Díky tomu můžu naplno trénovat v posilovně. Zachraňuje mě to, abych nemusela chodit do druhé práce, protože nedostávám výplatu, jelikož neboxuji. Jen mi to pomáhá s mým životem,“ vysvětluje Bridges.

Nenávistné komentáře a hejtry zřejmě moc neřeší. S tím co na OnlyFans zveřejňuje, je spokojená. „Myslím si, že lidé, kteří mě soudí za OnlyFans a za to, co na OnlyFans dělám, mi zjevně nedali odběr, protože kdyby ano, neříkali by takové s*ačky,“ říká. Zdá se, že OnlyFans není něco, co by ji nějak naplňovalo. Na OnlyFans, kterému se také často přezdívá stránka pro dospělé, tvoří hlavně z toho důvodu, aby se uživila a mohla si financovat své tréninky.

Enjoying a @forgedirishstout with the @thenotoriousmma at #JoshuaHelenius

#Boxing #FRGDArmy #ConorMcgreggor #BlondeBomber

12. srpna 2023 v 23:52, příspěvek archivován: 1. září 2023 v 13:13

Bridges se také nedávno objevila na zápase mezi Anthonym Joshuou a Robertem Heleniem. Celý večer si zřejmě pořádně užila. Seděla na nejlepších místech hned vedle celosvětově známého MMA bojovníka Conora McGregora. Říká, že se zápasníkem udržuje pouze čistě zdravý pracovní vztah. On sám se jí měl ozvat s nabídkou na spolupráci. „Je milý, zábavný, podporující a je opravdu velmi pozitivní. Je mi ho ale v jistém smyslu líto, zvláště na veřejnosti. Je tu na něj tolik tlaku,“ popisuje Bridges.

Obsah, který na svůj OnlyFans zveřejňuje, se vcelku liší od toho klasického, který je u ostatních tvůrkyň běžný. Nijak zvlášť se na platformě neodhaluje, přičemž se její obsah dá velice srovnat s tím, co zveřejňuje například na Instagram. „Je to exkluzivní obsah. Můžete si tam se mnou povídat, mě to baví. Ráda poznávám své fanoušky,“ říká, že se na platformě zaměřuje převážně na komunikaci s fanoušky a obsah z jejího soukromého života.