Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Erik Meldík má horečku Dengue | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Erik Meldík má horečku Dengue, více vám řekneme na HeroHero, píše Šťovíčková. Na sítích schytávají kritiku

Zpeněžují, co se dá, píšou lidé na sítích. Erik Meldik a Dominika Šťovíčková jsou pod palbou kritiky za to, že lákají své sledující velice nevšedním způsobem na svůj placený profil HeroHero. Partnerka známého youtubera nejdříve na Instagramu zveřejnila Meldikovu fotku z nemocnice a později sdělila, že má horečku Dengue.
  12:15

Erik Meldik si společně se svou rodinou žije, zdá se, velmi luxusní život v Dubaji. Posledních pár let cestují po světě a užívají si v exotických zemích. Před několika měsíci se přestěhovali do hlavního města Spojených arabských emirátů. Ačkoliv je jejich tvorba pro mnoho fanoušků jistě velmi zajímavá, v poslední době musí čelit mnohem více hejtrům než kdy dříve. Sledující je obviňují, že vytvářejí různá dramata a přehnané scénky, aby získali větší sledovanost a z fanoušků vytáhli více peněz. Nyní k tomu podle nich využili dokonce i vážnou nemoc.

Dominika „mamadomisha“ Šťovíčková nedávno na své instagramové story zveřejnila fotku Meldika z nemocničního lůžka. „Erik si to zase vybral,“ napsala k ní. Reakce od lidí na sítích nebyla zrovna pozitivní. Lidé si z Meldika utahovali a někteří dokonce ani nevěřili tomu, že mu něco je. Mysleli si, že se jedná o jeden z jejich pranků, nebo že se jen snaží získat pozornost. „Ty taky dají na sociální sítě všechno. I kdyby byl mrtvý, tak ho vyfotí“ komentuje jedna slečna v diskuzi na Facebooku. „Divím se, že u toho není odkaz na Hero Hero,“ píše další.

Mnoho lidí psalo, že je jen otázkou času, kdy celou kauzu přesunou na své placené HeroHero. Netrvalo to moc dlouho a jejich očekávání se naplnila. „Strašně moc vám děkujeme za tolik nádherných zpráv. Erik ještě není z nejhoršího venku, ale ta vaše energie mu určitě pomůže. Moc děkujeme,“ píše se na instagramovém story jejich společného účtu „themeldikovic“. Zveřejnili také snímek obrazovky z jejich Hero Hero účtu, na kterém jde vidět Meldik ležící v nemocnici. Z názvu videa se dalo zjistit jen to, že má youtuber horečku Dengue.

Reakce lidí na sítích byla neúprosná. Jen těžko se dá najít někdo, kdo by Meldikovi přál brzké uzdravení. Většina lidí se svěřovala, jak je jejich oblíbený youtuber zklamal. „Dřív jsem ho měla ráda. Teď je jako ostatní. Jenom se snaží vyvolat prachy. Achjo,“ komentuje již zmíněné story jeden z lidí na Facebooku. „Přesně proto jsem je oba dva přestala sledovat. Dřív byli hrozne fajn, ale teď, katastrofa,“ píše další. Že se youtuber, či tvůrce na sociálních sítích snaží nějak vydělat a získat větší pozornost, je logické. Využívat k tomu však vážnou nemoc a tahat z fanoušků peníze, je podle většiny lidí na sítích ubohé.

Je to už několik dnů, co Šťovíčková informovala, že je Meldik v nemocnici. Jeho stav se zdá se však moc nezlepšil. „Erik má horečku Dengue. Po pěti dnech vysokých teplot jsme mysleli, že bude lépe, ale bohužel je to fakt zákeřná nemoc a dnes jsme skončili opět v nemocnici, kde si ho teď nechají. Držte mu palce, ať se ho už Dengue pustí a může za námi domů,“ napsala Šťovíčková nyní na instagramové story k fotce Meldika z nemocnice. Kdyby takto zprvu své sledující informovali o tom, že je Meldik nemocný, tak by neschytali tak velikou kritiku, píšou lidé. Jelikož se však snažili podle lidí na nemoci vydělat, podobnými příspěvky to už nezachrání.

„Nikdo se nesměje té nemoci jako takové, ale jak k tomu přistoupili a jak to nejdřív oznámili, aby prostě vydělali no,“ komentuje jeden z lidí na Facebooku. „Nikdo se tady nemoci nevysmívá, tak si nejdřív přečtěte popisek. Jde pouze o to, že je k*rva vtipné, jak je cápek nemocný a borka dá: ,více info na HeroHero’, aby si za to lidi zaplatili. To mi ho k*rva vyndej,“ píše další. Na svém společném HeroHero účtu mají pět tisíc tři sta odběratelů. Za měsíční odběr si účtují osm euro. Tedy jen z této platformy si vydělají přes milion korun za měsíc.