Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Facebookové skupiny | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Tajná zákoutí Facebooku. Feťáci a zkažené holky, které by rády trojku

Z Facebooku se stává sociální síť pro starší. Pomalu umírá a mladší generace je čím dál více aktivní jinde. Facebookové skupiny však stále zůstávají a jsou aktivnější, než kdy dříve. Některé skupiny jsou neškodné, jiné jsou explicitní a specifické. Uživatelé si v nich radí, kde a jak nakoupit drogy, kde sehnat lysohlávky, či se v nich například seznamují pro sex.
  12:13

Z Facebooku, dříve nejvíce používané sociální sítě, se pomalu stává hřbitov. Je na něm totiž spousta mrtvých a neaktivních účtů, které už nikdo nepoužívá. Uživatelé se přesunuli na Instagram a TikTok. Hodně aktivní však stále zůstávají facebookové skupiny. Většina těch, kde se odehrávají nejvíc zajímavé a bizarní věci, je však soukromá a nejde jen tak lehko najít.

Pokud uživatel hledá český bizár, měl by se podívat do skupin jako Doup boj odboj, Original česky Honziky, Lukáš Kril brko ubalil, nebo Influsrandy drbárna.

Facebookové skupiny

Jedna z těchto skupin je velmi specifická. Thajsko bez cenzury je skupina, ve které si uživatelé radí, kde najít levné prostitutky, kde je nejlepší ping pong show, či jak flirtovat s thajským ladyboyem. Nejeden příspěvek ve skupině odkazuje na redditové vlákno, na kterém uživatelé sdílí videa, ve kterých si užívají s thajskou dívkou. Najít se tam také dá spoustu pornografických fotek, či příběhů o sexu.

Doup boj odboj je již dlouho existující skupina zveřejňující převážně fotky a videa lidí pod vlivem drog. U některých příspěvků se nejednomu člověku zvedne žaludek. Pokud by někoho zajímalo, kde se proslavil raper Kunštár, autor textu „Zažil jsem strach a bídu, není problém, tak já přijdu. Habibi habibi, tanini tanini,“ tak to bylo právě na stránce Doup boj odboj. Uživatelé pozorně sledovali jeho životní příběh, kdy se z ulice dostal na rapovou scénu. Našel si práci, bydlení a pak se zas kvůli drogám vrátil na ulici.

Lukáš Kril se v minulém roce stal pravděpodobně nejbizarnější osobou internetu. Zabojoval si v Clash of the Stars s Kolesem a skoro se dostal do vězení. Je známý pro své škemrání peněz a okrádání fanoušků, k čemuž se i sám přiznal. Facebooková skupina Lukáš Kril brko ubalil má přes jedenáct tisíc členů. Bizarní skupiny Krilovi hodně pomohli ke slávě. Pokaždé, když Kril zveřejní něco kontroverzního, tak se to ihned objeví na této stránce.

Facebookové skupiny

Jednou z velmi kontroverzních je skupina Lysohlávky (Psilocybe). Uživatelé v ní sdílí fotky lysohlávek, radí si jak se z nich zfetovat a kde je najít. Baví se v ní také otevřeně o jejich zkušenostech s fetováním hub, soutěží kdo jich snědl nejvíce a vtipkují nad možným předávkováním.

Facebookové skupiny

Facebookové skupiny však nejsou pouze o bizarních lidech a tématech. V některých se uživatelé dozví mnoho zajímavých informací a faktů. Skupin na Facebooku je tisíce a každá je v něčem specifická.