Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Fansly tvůrkyně Ainka | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Bizarní Fansly tvůrkyně Ainka láká na svoji kačenku. Jedná se o výtvor umělé inteligence?

Bizarní Fansly tvůrkyně říkající si Ainka mate hlavy uživatelům na sítích. Svým zvláštním chováním připomíná svoji kolegyni z další platformy Kafuu. Údajně má být vytvořená přes umělou inteligenci českým umělcem Frankem Wildem. Podle fotek se zřejmě jedná o jednu z jeho tanečnic a pravděpodobně i partnerku říkající si Kseniia.
  13:44

Na sítích se nedávno objevila nová erotická tvůrkyně říkající si Ainka. Výjimečně nepůsobí na známé často nazývané stránce pro dospělé OnlyFans, ale Fansly. Při prvním pohledu na ni však většině uživatelům něco nesedělo. Zdá se, jak kdyby měla pořádně upravený obličej skrze nespočet filtrů. I podle její přezdívky tak začalo mnoho lidí uvažovat nad tím, že by mohla být vytvořená skrze umělou inteligenci (UI). Údajně za ní má stát známý český umělec Frank Wild.

Studí mě kačenka

8. prosince 2023 v 18:14, příspěvek archivován: 10. ledna 2024 v 11:20

To, že je vytvořená skrze umělou inteligenci, sama v jednom videu téměř potvrdila. V něm odpovídala na otázky od fanoušků, kdy se jí jeden zeptal, jestli je vygenerovaná přes AI. „Jmenuji se Ainka. Tak co myslíte?“ říká a dává důraz na první písmena z jejího jména „Ai“ (pozn. red.: artificial intelligence (AI je v překladu umělá inteligence). „Když vidím ty komentáře, tak si říkám, že jsme v p*deli, když tolik lidi věří tomuhle. Na první pohled jde vidět, že to je AI,“ komentuje video jeden uživatel.

Uměle vytvořený, neboli upravený, by měl být zřejmě jen její obličej. Na sítích se tak začalo řešit, kdo reálně Ainka je a kdo za ní stojí. Nejvíce se uživatelé shodují na tom, že je to práce umělce Franka Wilda. Ten je známý pro své populární, často eroticky podané skladby. Že za ní stojí právě on, jde poznat podle několika videí od Ainky. V jednom videu jí muž za kamerou pokládá různé otázky. Jeho hlas je takřka totožný s Wildovým. „Má ji na starost Frank Wild, to poznáš podle hlasu,“ komentuje na YouTube známý tvůrce „RiZiPlaysTV“.

Jakpak dělá kozička?

4. ledna 2024 v 15:44, příspěvek archivován: 10. ledna 2024 v 11:20

Už v minulosti spolupracoval s OnlyFans tvůrkyní Kafuu na známé skladbě „Hafo“, a tak začali někteří lidé spekulovat, že by se mohlo jednat o ni. „Kafuu, přestaň prosím,“ píše na YouTube jeden uživatel. „Kafuu se nikdy nezmění,“ píše další.

Ta to velice pravděpodobně ale nebude. Ainka má na několika fotkách na noze tetování, což Kafuu nemá. Nejpravděpodobněji by se mohlo jednat o jednu z Wildových tanečnic a podle příspěvků na sítích možná i jeho partnerku. Velice podobné tetování, a to i na stejném místě, má slečna vystupující pod jménem @kseniia_lknv.

Hami mňami

26. dubna 2023 v 0:42, příspěvek archivován: 10. ledna 2024 v 11:21

Že by se mohlo jedna o ni, se dá uvažovat i z mnoha dalších poznatků. Na jejím Instagramu se dá najít hned několik stejných kousků oblečení, které má na sobě i v několika příspěvcích Ainka. Dále se tak dá uvažovat podle jejího přízvuku a toho, že Ainka umí jak rusky, tak ukrajinsky. Jméno Ksenia je podle webu babynames.com původem ruské.

Ať už se jedná o kohokoliv, kritice se Ainka nevyhnula. Cringe a bizár však zřejmě mohl být účel jejího tvůrce. V několika videích předvádí podobné scénky, jak již zmíněná Kafuu. V jednom videu například předvádí zvuky zvířat. Když se dostane ke kačence, tak si sáhne pod sukni na své přirození. „A jak dělají k*rvy, jde vidět v celém videu,“ komentuje příspěvek jeden uživatel. „Jak zoufalá musíš být, že si takhle honíš sledovanost,“ píše další.

Témata: Kafuu