Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Z faráře se stal OnlyFans tvůrce. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Z faráře se stal OnlyFans tvůrce. Kvůli zálibě v sexu musel církev opustit

Mnohými označovaná platforma pro dospělé OnlyFans je přeplněná různorodými tvůrci a tvůrkyněmi. Není výjimkou, že se například bývalé policistky, či farářky rozhodnou na platformě podnikat. Momentálně se se svým příběhem svěřil čtyřiatřicetiletý kněz, který tam s manželkou natáčí sexy obsah. Jak reagovala církev na jeho hříšnou kariéru?
  19:00

OnlyFans je pro mnohé cesta k větším výdělkům a zářné budoucnosti. Tvůrci si na ní skutečně mohou vydělat slušné peníze, pokud jsou pracovití a jejich obsah je něčím zajímavý. Pro některé je to však spíše životní cesta a poslání, než rychlá cesta k penězům. To je příběh právě čtyřiatřicetiletého kněze Vagner O Fera, který tam momentálně podniká s manželkou. Jakožto věřící člověk se držel mnoha zásad církve a první sex se ženou měl až po svatbě. To jim otevřelo oči a zjistili, že erotika je ta cesta, kterou by se měli společně vydat.

Deite e relaxe a vida nunca te decepciona!!!

O que vc entrega para o universo ele te devolve em dobro

Então plante amor,entregue paz, cuide , faça o bem não importa a quem!!!
#picoftheday #altmodel #quartafeira

11. ledna 2023 v 13:31, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 14:30

To, že existuje mnoho pornografického obsahu zdarma na internetu lehce komplikuje práci OnlyFans tvůrkyním. Je tak důležité, aby byly něčím zajímavé a originální. Musí přesvědčit fanoušky, že má smysl dát odběr jim, jelikož u nich najdou speciální obsah, který se nevyskytuje jen tak někde jinde. Když se pak na platformě objeví někdo, jako je právě kněz Fera, uživatelé mu nadšeně s vidinou pikantního obsahu dají odběr.

Už od dětství byl Fera veden k víře. Vychováván v silně křesťanské rodině, se později sám vydal cestou kněze. Se svojí ženou ke které už dříve cítil silné pouto a lásku se znal už od dětství. A jelikož to jeho církev dovoluje, později se vzali a začali si žít svůj krásný románek. Po celou dobu jejich vztahu až do svatby spolu však kvůli víře a církevním zásadám neměli sex. Tradicí bylo totiž u nich v církvi s pohlavním stykem počkat až do svatby. Když se tedy oddali společným radovánkám, otevřel se jim zcela nový svět.

Se o Brasil ganhar a gente faz o desafio!! #casal #Fyy #fyp #meme

28. listopadu 2022 v 14:46, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 14:30

Sexuální život se pro ně stal vášní a životním smyslem. Společné radovánky se snažili co nejvíce to šlo okořenit. Zřejmě už však veškeré nápady a vášeň vyčerpali, a tak začali hledat nové způsoby pro uspokojení. Velkým posunem v jejich sexuálním životě bylo, když si jednoho dne vyzkoušeli swingers party. Nad tímto hříšným párem se však postupem času začala stahovat mračna. Přes to, že se snažili své neřesti utajit, někdo na jejich hříšný život přišel a začalo to s nimi jít z kopce.

Podobné sexuální neřesti nebyly jeho církví akceptované, a tak byl jejich představiteli Fera konfrontován. Dle nich si na pozici kněze nemůže dovolit podobné akce navštěvovat a takový sexuální život žít. Zřejmě z nátlaku církve a společnosti se tak později rozhodl ze své pozice faráře odejít. Časem se tak s manželkou snažil najít si práci. Pokusili se dokonce rozjet podnik na prodej domácích koláčů. Ten jim však moc nevynášel, a tak ho byli nuceni zavřít.

Jelikož už nebyli v církvi a nebyl na ně vyvíjen žádný tlak, své sexuální hrátky si užívali co to jen šlo. Stále navštěvovali různé swingers party, kdy právě na jedné zjistili, že existuje platforma OnlyFans. Nápad, že by mohli natáčet své hrátky, zveřejňovat je a vydělávat si tím se jim natolik zalíbil, že si OnlyFans nakonec založili.

Seja o rei da sua vida!!!

Não permita que ninguém sente no trono que só vc nasceu pra sentar!!

@entrefarpasebeijos
#casal #fy #picoftheday #bumbumnanuca

26. října 2022 v 15:18, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 14:31

Ačkoliv svoji předešlou církev opustili, neztratili víru v boha. V době kdy už natáčeli na OnlyFans chodili do jiného kostela, kde však nebyli přijati zrovna nejlépe. Zvěsti o jejich životě a kariéře se zřejmě roznesly a oni si byli opět nuceni vybrat mezi podnikáním na OnlyFans a docházením do kostela. Vybrali si OnlyFans. Ačkoliv už do kostela nechodí tak jak by si přáli, Bůh je stále součástí jejich života. Fera se svěřil, že v něj stále věří a denně se modlí.