Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Fatty Pillow po rozchodu | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Fatty Pillow se otevřel po rozchodu. Mluví o sebelásce a masturbaci

Fatty Pillow má za sebou těžký rok. Zakončil ho dramatický rozchod s přítelkyní. Plánoval si ní dokonce svatbu a chtěl s ní založit i rodinu. Ona se s ním však po pěti letech rozešla. Fatty tak neudržel emoce na uzdě a vypustil je na své sociální sítě. Mluví o lásce i masturbaci. Některé jeho výroky jsou kritizovány.
  10:13

Youtuber a streamer Karel Sivák, známý spíše jako Fatty Pillow, si prožil těžký rok. Od zdravotních a psychických problémů až po smutný rozchod. I když svou bývalou přítelkyni, jak sám říká, nadevše miloval a udělal by pro ní cokoliv, rozchod je z její strany definitivní. Fatty se tak neudržel a své pocity a smutek sdílel na sociálních sítích.

„Tohle je můj způsob, jak se s tím vyrovnat. Vtipkovat o tom, co bys měl po rozchodu dělat. Chci vtipkovat a dělat p*čoviny, abych nemyslel na tu bolest,“ snaží se Fatty vysvětlil fanouškům své vyjadřování na Instagramu. „Prosím vás abyste si uvědomili, že nejsem nějakej jebn*tej k*revník. Myslím si, že většina mě za těch osm let zná a ví, že jsem hodnej člověk,“ doplňuje Fatty.

Tím Fatty zřejmě reaguje na jeho pro některé lehce misogynní výroky a komentáře, které sdílel na svém Instagramu. V dlouhých story se snaží obhájit sůj styl chování, vyjadřování a ukázat, že je správný člověk.

Fatty se na Instagramu také, prý v legraci, obořil do žen. Nechce prý slyšet nic o jejich prdění. „My to víme, že si dokážete za*rat, jako draci, až se třepou okenice. Nechte si to pro sebe. To je strašný,“ reaguje Fatty i na hlasovou zprávu, kterou mu poslala jedna fanynka ve které „si ustřelila takovým způsobem, že jí tam až šiška zachrochtala v p*deli“. Nakonec se však Fatty svěřil, že si dělá jenom srandu.

I když se zřejmě jedná pouze o vtip, ne každý to tak bere. Sám Fatty na Instagramu říkal, že mu píšou naštvaní fanoušci, aby si uvědomil, že to co říká, není v pořádku a může to někoho urazit. „Asi se budu trochu krotit s těmi vtípky. Celý Silvestr jsem o našem vztahu mluvil v nejkrásnějším možným slova smyslu. Není už co bych mohl dělat a proto, bych chtěl mít to právo se teď chovat, jako praštěnej kluk,“ reaguje Fatty na některé zprávy, které mu chodí od pobouřených fanoušků.

Fatty si pak také zavtipkoval o filmech pro dospělé. „Znáte to, jak se koukáte na filmy pro dospělé a pak přijde ta chvilka. Najedou si řeknete ty kráso, co jsem to hledal. Na to se už nikdy nepodívám, co to se mnou sakra je,“ vtipkuje Fatty o masturbaci. Honit by se dle něj měly pouze slevy v obchodech a poslední pringles brambůrky v tubě.

Většina fanoušků Fattyho si však uvědomuje, že se jedná pouze o žert a nechce tím nikoho urazit. „Karle, zvládneš to. Držíme při tobě a máš naprosté právo dělat cokoliv, co ti pomůže se s rozchodem vyrovnat. Klidně buď zase starej Fatty nebo praštěný Fatty, my to pochopíme. Hlavně se dej do pořádku. Jsi borec a haterů si nevšímej. Nemají absolutně ponětí, co bylo mezi vámi, to víte jen vy dva a nikdo vás nemůže soudit,“ napsal do komentářů pod video na YouTube jeden fanoušek Fattyho. Většina dalších reakcí je na stejné vlně.