Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

FattyPillow v USA | foto: IG: @fattypillowAntiyoutuber.cz

Buď půjdu do blázince nebo poletím do USA, prozradil FattyPillow. Rozpovídal se o psychice

Karel Sivák alias FattyPillow se po několika týdnech vrátil na YouTube.Více jak měsíc strávil ve Spojených státech, kam poprvé v životě vycestoval letadlem. Rozpovídal se o svém psychickém stavu a sdílel zážitky z cesty. Prozradil, že pokud by se na cestu nevydal, tak by skončil v psychiatrické léčebně.
  10:00

Třicetiletý influencer FattyPillow, vlastním jménem Karel Sivák, se opět vrátil k natáčení videí. Přes měsíc pobýval na Floridě, kam se poprvé v životě vydal letadlem. Nápad vydat se do zahraničí přišel velmi náhle a svým fanouškům sdělil podrobnosti ohledně toho, co ho k tomu vedlo.

V pátek 16. září vydal Sivák video Restart, ve kterém se svěřil, že je otrokem své mysli, trpí derealizací a dlouhodobě bojuje s psychickými problémy, které se dostaly do obrovské výše. „Měl jsem pouze dvě možnosti, buďto se nechám zavřít do blázince, nebo si splním svůj životní sen. Už od mala jsem chtěl vidět kus světa a zažít dobrodružství. Balím kufr a letím do Ameriky,“ sdělil a od té doby nebyl aktivní na sítích.

Na Twitch a YouTube se vrátil 22. října, kdy zveřejnil video, ve kterém popisoval svůj let do Ameriky. Přiznal se zde také k tomu, že díky jeho psychické poruše mu před letem připadalo, že USA ani letadla neexistují. Moment si nedokázal představit a derealizace ho doteď občas přesvědčuje, že Státy nikdy nenavštívil. Fanoušci jsou ale z jeho návratu nadšení a píší mu milé komentáře.

Fanoušci byli z jeho návratu na sítě nadšení a pod video mu píší samé radostné komentáře. „Konečně jsi zpátky Kájo. Mám tě ráda, chyběl jsi mi. Přeji ti hodně štěstí a zdraví,“ zní jeden z nich. „Jsi frajer, překonal jsi svůj strach a posunulo tě to. Máš můj respekt,“ stojí v dalším.

Za poslední říjnový týden vydal devět videí, z čehož v pěti z nich popisuje své zážitky z USA. V téměř všech z nich říká, jak mu vše přijde velmi nereálné. „Mám pocit, jako bych snil. Ani to nevnímám, kde jsem,“ svěřil se. Přesto je ze Siváka vidět nadšení a radost z toho, že překonal své strachy.

Pro své fanoušky nezapomněl zdokumentovat, jak vypadá supermarket v Americe. Ukázal jim místní restaurace, obchody s oblečením i přírodu a krásné pláže. Prozradil také, jak je nastavený jejich ekonomický systém a byl udiven z povinnosti dávat zde v restauracích dýška.

FattyPillow patří mezi nejsledovanější české youtubery a streamery. Na YouTube má 820 tisíc odběratelů a považuje se za průkopníka českého Twitche. S natáčením videí začal v roce 2014, kdy se věnoval zejména streamování her a zábavnému obsahu. Postupně zeseriózněl a s fanoušky se nebojí sdílet podrobnosti o své psychice. Již mnohokrát prozradil, že trpí depresemi, úzkostmi a zmíněnou derealizací. Z influencera, který se neustále přejídal a mluvil o hrách se tak stal vzor mladých lidí.