Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Fizi vydal nový song | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Fizistyle vydal vánoční song. Je první v trendech a má už přes 270 tisíc shlédnutí

Český youtuber Filip Zima alias Fizistyle vydal vánoční song s názvem „Vánoční mise“. Za dva dny překonal dvě stě sedmdesát tisíc zhlédnutí a rychle se umístil na první příčce v kategorii trendy na YouTube.
  14:17

Fizi je úspěšný český youtuber s více než sedmi sty sedmdesáti tisíci sledujícími. Jeho tvorba je orientovaná spíše na mladší publikum. I když Fizi není známý jako hudebník, tak mezi jeho nesledovanější videa spadají právě jeho songy.

Hudebním směrem se Fizi vydal i v jeho novém videu. Je to rapový song, který pojmenoval „Vánoční mise“. Jeho příběh je o tom, jak zemře Ježíšek a jediný, kdo může Vánoce zachránit, je právě Fizi se svými hračkami a vším co se dá na jeho e–shopu koupit. „Co bude s Vánocemi, Fizishop ten má recept, Fizi crew musí letos zachraňovat Vánoce,“ zní refrén písničky. Celý song je jak z hlediska textu, či obsahu videa reklama na Fiziho e-shop.

Fizi za to ale překvapivě není odsuzován. Komentáře pod jeho videem jsou z většiny pozitivní. „Tak tohle je pecka, úplně mám chuť koupit Borise! Ten edit a lokace GJ boys“, „To jsem nečekala, mega dobrej song. Fizicrew, Rady a Stay12 zabili. Dopředu přeji všem šťastné a veselé Vánoce,“ napsali pod video Fiziho fanoušci. Ve videoklipu si zahráli i známi český youtubeři Stay12 a rady.

Rozhodně to však není první song, který má dobré ohlasy. Před dvěma lety vydal své doposud nejsledovanější video s více než dvanácti miliony zhlédnutími. Jde o song s názvem „Planeta Zombie“. Fanoušci z něj byli nadšení. „Obrovská práce, výborná kvalita, text, refrén je opravdu propracovaný. Věřím tomu, že to Fizi stříhal sám, musel u toho strávit hodiny... Obrovský respekt, první tvůj song na takové kvalitě? Myslím, že se to dostane brzy do trendů,“ napsal pod video jeden z fanoušků.

Fizi byl obdivován za spoustu aspektů jako chytlavost, text, kvalita videoklipu, herecké výkony a podobně. Avšak ne za vše byl Fizi vyzdvihován. Lehkou kritiku sklidil za to, že se tímto videem snažil zpropagovat svůj merch a své produkty. Fizi má velmi obsáhlý e-shop na kterém si fanoušci mohou koupit spoustu věcí od klasického merche přes stolní hry až po hračky. Avšak navzdory kvalitám videa a kladným hodnocením od jeho fanoušků, byl tento marketingový tah lehce opomenut.

Témata: Fizi