Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Fizi vs Stejk | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Fizi vyzval známého youtubera na zápas. Stejk nabídku přijal a stanovil pravidla

Sporů mezi tvůrci na české influencerské scéně není zrovna málo a zdá se, že je tu další. Youtuber Fizi se měl údajně naštvat na Stejka, prý kvůli jeho reakčním videím na něj. Okrádá ho prý o zhlédnutí. Natočil tak falešné video, ve kterém ho vyzývá na zápas. Stejk nabídku přijal a promluvil o podmínkách zápasu.
  8:50

Téměř pokaždé, když se v poslední době na české influencerské scéně někdo rozhádá, očekává se, že si spory vyřídí v kleci. Podle fanoušků je to ideální řešení a prostor, no a kdo jiný než Clash of the Stars může takový zápas zprostředkovat. Momentálně se mluví o novém sporu, zajímavé výzvě a případném zápase jedněch z nejznámějších youtuberů u nás. Uražený a vychytralý Fizi měl pod podmínkou, že dosáhne milion odběratelů na YouTube, na zápas vyzvat Stejka. Přijal známý youtuber tuto zajímavou výzvu?

To co vždy bylo a zřejmě i nadále bude populární, jsou reakční kanály. Jde o youtubery natáčející videa, ve kterých reagují na další tvůrce, jejich kauzy, obsah a tak podobně. Často se dokonce stane, že má samotná reakce daleko větší dosah, než video na které youtuber reaguje. Uživatelé baví vtipné komentáře youtubera, a tak si často radši zřejmě počkají až na jeho reakční video. Takové tvůrce zřejmě z tohoto důvodu nemá rád bizarní youtuber Fizi. Reakce na jeho tvorbu natáčí nespočet českých youtuberů. Jeden z těch nejaktivnějších je Stejk.

Jeho poznámky a počet reakčních videí které natočil, Fiziho už zřejmě natolik vytočilo, že se Stejkovi ozval. „Tady mi napsal zprávu na Instagram, kde mě žádá o to, abych na YouTube už netočil reakce na jeho videa, protože ho obírám o zhlédnutí,“ vysvětluje Stejk ve svém videu. S tím souhlasí, přičemž dodává, že si uvědomuje, že se mezi jeho fanoušky vyskytují pravděpodobně tací, co čekají, až natočí reakční video na Fiziho. „Mám nějaké reakce na Fiziho, které mají více než milion zhlédnutí. Co vám je? Na takové věci bychom se vůbec neměli dívat,“ doplňuje.

⚠️ KTERÝ BEREAL JE NEJLEPŠÍ? ⚠️

19. července 2023 v 12:28, příspěvek archivován: 4. září 2023 v 14:09

Věc kterou uznává a omluvil se za ní, jsou nevybíravé výrazy mířené na Fiziho a jeho kamarády. To mu měl i samotný Fizi vyčíst ve zprávě, kterou mu poslal. „Chtěl bych se tady omluvit, protože on mi psal, že se jich dotkl ten můj výrok, když jsem o nich řekl, že jsou potrati,“ říká Stejk. Vyzval i další tvůrce, aby se ve svých reakcích krotili a nepoužívali takové narážky. Fiziho zprávu tak vzal prý v potaz a na určitou dobu si od reakcí na jeho videa dal pauzu. To bylo však až do té doby, než o něm Fizi natočil velice zvláštní video.

Jde o fejk, o kterém do zveřejnění Stejk prý neměl ponětí. „I když se to jmenuje: „nemohu uvěřit, co mi Stejk poslal’ tak já jsem mu nic neposílal,“ říká. Ve videu Fizi otevírá balík, který mu měl Stejk poslat. Že se jedná o smyšlenou scénu je jasné všem už i zřejmě z počátku videa, kdy Fizi ukazuje, jak bizarně je zásilka zabalená. Mimo nezajímavé věci se v krabici mělo nacházet zvláštní pití, které se Fizi rozhodl ihned vypít. „Kámo, asi bych to úplně nepil. Ty nevíš, co je v těch lahvích,“ reaguje s úsměvem Stejk.

Ve velice bizarní scénce následně Fizi po vypití záhadného nápoje utíká na toaletu. Poté co má vykonat svoji potřebu na kameru ukáže, co se v záchodě objevilo. Ležel v něm papír, na kterém je vzkaz od Stejka pro Fiziho. „Milý Fizi, když dosáhneš jednoho milionu odběratelů, tak budeme mít zápas v opravdovém ringu,“ píše se na papíru.

Kazmič dorazil a pokecali jsme o jeho filmu a o klasickejch One man show co byl fake a jak mu Justin Bieber chtěl dát do držky @kazma_kazmitch

14. srpna 2023 v 17:23, příspěvek archivován: 4. září 2023 v 14:09

Všem sledujícím je zřejmě naprosto jasné, že se jedná o zinscenovanou scénu a Stejk Fizimu žádný balík neposílal. „Milý Filipe, jelikož jsem tento balík neposílal a tohle sis napsal sám, tak jsem z toho trochu pochopil, že by ses chtěl prát v ringu,“ reaguje Stejk. Ačkoliv v minulosti delší dobu bojové sporty dělal, přiznal se, že ho momentálně baví spíše zápasy sledovat, než se do nich zapojit. I tak se však rozhodl, že Fiziho výzvu na zápas přijímá. „Tak jsem se rozhodl. Ano Fizi, já tvoji výzvu na zápas přijímám,“ říká. Rád by se s ním utkal prý podle pravidel Boxu.

Jestli se jednalo o skutečnou výzvu a Fizi by do zápasu se Stejkem šel není jisté. V posledních týdnech se Fizi co to jen jde snaží získat milion odběratelů a natáčí o tom jedno video za druhým. Někteří tak diskutují nad tím, že si tím chce pouze nahnat sledující.

Témata: Fizi, Kazma