Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Těhotný pomeranč a nemocná zelenina. Operace jídla trendují na TikToku

Patří mezi nejodebíranější české účty na TikToku patří třeba Adam Kajumi, Ondy Mikula, ale taky Food Hospital Czech. Účet s velmi specifickým obsahem, operacemi ovoce a zeleniny, odebírá téměř milion lidí. Po pár měsících pauzy je účet zpět. A znovu operuje.
  7:30

Jak by to vypadalo, kdyby se dýně rozmnožovaly jako lidi a malou dýni by musely porodit? Zvláštní otázka, na kterou dává odpověď tiktokový účet Food Hospital Czech. Jeho obsah je jednoduchý - operuje ovoce a zeleninu, jako kdyby šlo o lidi. Někdy rodí, jindy mají zanícené rány, potřebují operovat oko. Na operacích si tvůrce dává záležet. Když operoval kiwi, nejdřív ho, jako kdyby šlo o reálnou operaci, oholil žiletkou. A jako v reálném lékařském světě, ani na TikToku není zaručen šťastný konec operace. Některé jídlo operaci nezvládne a během ní “zemře“. 

@foodhospitalczech #czechrepublic #czech #hospital #food #hospitalfood #foodhospital #potato #operations #operatingroom #doctor #foryou ♬ původní zvuk - Food Hospital 

Účet na TikToku dva roky mlčel, vrátil se až letos. A podle komentářů uživatelům sociální sítě jeho bizarní operace chyběly. „Kdy zas budeš natáčet? Už je to dlouho,“ ptali se lidé v komentářích. Letos se tvůrce účtu vrátil, obsah je opět úplně stejný. Ale sledující měli radost. „Konečně jste zpět!,“ slavili.

@foodhospitalczech #czechrepublic #czech #hospital #food #hospitalfood #foodhospital #pumpkin #operations #operatingroom #doctor #foryou ♬ původní zvuk - Food Hospital 

Ač se to může zdát zvláštní, videa operovaného jídla mají na TikToku úspěch, podle komentářů celosvětově. Mnohá videa mají milionová shlédnutí, to nejúspěšnější vidělo přes 53 milionů lidí a like dali téměř 4 miliony z nich. Na český účet dobrý výkon. 

U druhé části sledujících vyvolávají videa ale znechucení a obavy. „Podle mě nemůže ten člověk být normální... Je to moc divný,“ podivuje se jeden z nich.

Pokud vám vadí krev, lékařská tématika a nešťastné konce, na vide Food Hospital radši nekoukejte. Nejedno ovoce a zelenina ve videích už zemřely. 

Majitel účtu, jehož identita zatím známá není, je teď ale opět nějakou chvíli neaktivní. Je tak otázka, zda-li se ještě vrátí, aby odoperoval ještě další jídlo.