Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Orla Melissa Sloan pronásledovala hráče Chelsea. | foto: instagram.com/orlamelissas

Hvězda z OnlyFans pronásledovala fotbalisty Chelsea. Stojí kvůli tomu před soudem

Mladá OnlyFans tvůrkyně Orla Melissa Sloan našla zálibu ve fotbalistech londýnské Chelsea. S několika z nich si začala, jenže všichni ji pustili k vodě. To se jí moc nelíbilo, tak jim začala vyhrožovat a stalkovat je. Teď jí hrozí, že si od OnlyFans bude muset dát dát pauzu. Může jít totiž do vězení.
  10:27

Že se kolem sportovců, hlavně fotbalistů, točí krásné ženy a modelky, to je dlouho známá věc. Jak doba postupuje, z modelek z přehlídkových mol se postupem času staly modelky z Instagramu, nyní jejich místo začínají zabírat i tvůrkyně z OnlyFans. To se nyní stalo i několika hráčům z anglické Premier League. Jenže z flirtu s mladou blondýnou se postupem času stalo pro fotbalisty spíše peklo.

Teprve dvaadvacetiletá Orla Melissa Sloan jich dokázala okouzlit hned několik, zatím jsou veřejnosti známá tři jména: Mason Mount, Billy Gilmour a Ben Chilwell. Všichni tři měli se zmíněnou OnlyFans tvůrkyní poměr, ale všichni se ho po čase rozhodli ukončit. A to se jí nelíbilo. Po ukončení vztahu následoval vždy stejný scénář: obtěžování, vyhrožování a spamování jejich telefonů.

Kvůli Mountovi, hráči londýnské Chelsea, si dokonce měla jednadvacetkrát změnit telefonní číslo, protože se ji snažil neustále blokovat.

K Chilwellovi, klubovému spoluhráči Mounta, se chovala ještě trochu jinak. Na Instagramu vytvořila účet, na který přidávala upravené koláže šestadvacetiletého fotbalisty v nejrůznějších situacích s cizími ženami. Na příspěvcích pak označovala jeho rodinu.

Gilmour, který se z Chelesa přesunul do Brightonu, se po stalkování ze strany modelky bál o svou bezpečnost tolik, že jeho klub mu musel dát speciální ochranu.

Měla využívat i kontakty na jiné hráče, které se jí podařilo získat. I skrze ně pak zmíněné trojici fotbalistů chtěla vyhrožovat. Jenže teď z toho může mít problémy sama, podle britských zákonů jí hrozí vězení.

Sloan se ke všem třem případům u soudu přiznala. Verdikt, a tedy i to, zda bude muset za mříže, se dozví na konci června.

Problémů má mladá žena ale víc. Například už v životě nesmí vstoupit do britského řetězce s potravinami Asda. Jeho vedení se totiž nelíbilo, když se spoře oděná rozhodla v obchodě natočit video na TikTok.