Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tiktoker Lapenna skáče z letadla | foto: Instagram.com

Tiktoker zaujal diváky svým obrovským pozadím. Nyní ho sledují miliony lidí

Tiktoker Lapenna se za pouhý jeden rok vypracoval na velmi známou postavu internetu. Své sledující zaujal šílenostmi, které dělal při online poradách, kdy měl za sebou zelené plátno a vypadal, že je u sebe doma. Poté přišel s nápadem, prezentovat se jako muž s obřím zadkem. Jeho videa sledují miliony lidí.
  21:00

Americký tiktoker Frankie Lapenna zažívá díky své tvorbě obrovskou slávu. Pětadvacetiletý Lapenna se přitom dostal na současnou úroveň za pouhý rok. Tiktoker se však svou tvorbou naprosto odlišuje od všech ostatních. Nejvíce své fanoušky zaujal tím, že prezentuje svůj vycpaný zadek. Jeho tvorba je navíc výjimečná tím, že nekopíruje žádné trendy, ale všechna svá videa vymýšlí sám. Také nemá žádný tým, který by se mu o videa staral, zkrátka si všechno dělá sám a proto má také všechen výdělek jenom pro sebe.

Jeho fanoušci si na něm nejvíce cenní jeho kreativity a ztřeštěných nápadů, které pobaví opravdu skoro každého. Lapenna se tak svými videi zapsal do paměti milovníkům zvráceného humoru.

I thought I wasn’t brave enough but it turns out, I am. #Goarmy #military #army #enlisted #memes #recruiter #tactical #navy #airforce #marines #slowmotion #ayo #fyp #mustache #sergeant #marketing #collab #plottwist #egirl

4. února 2023 v 2:07, příspěvek archivován: 12. dubna 2023 v 17:29

Na začátku kariéry Lapenna natáčel videa, ve kterých používal zelenou obrazovku, takzvaný „green screen“. Tato série videí se stala velmi populární poté, co v dubnu 2021 natočil první takové video. Lapenna totiž green screen využíval k tomu, aby mohl předstírat, že je na online schůzce a sedí doma, ale ve skutečnosti jel třeba velkou rychlostí na skútru. Díky zelené obrazovce to však nešlo poznat a Lapenna podobné video natočil znovu, tentokrát jel ovšem na kole, kde se mu na oko rozbily brzdy a on narazil do auta před sebou. Kvůli velkému zájmu začal přidávat více podobných videí a jeho popularita začala rapidně stoupat. Lidé si totiž jeho humorná videa velmi rychle zamilovali.

Lapenna si také nechal narůst specifický knír, kterého se později rozhodl zbavit. Oholil se a knír poté nalepil na svůj portrét a rozhodl se, že ho z legrace zkusí prodat na eBay. Velkým překvapením však bylo, že se portrét s knírem nakonec prodal za 2,8 tisíce dolarů, což je v přepočtu skoro 60 tisíc korun. „Ten knír si někdo koupil k tomu, aby ho později mohl použít jako stopu DNA při spáchání vraždy,“ vtipkovali lidé v komentářích pod jeho videem na TikToku. Lapennova popularita však i nadále rostla a brzy měl přijít s velmi originálním nápadem, který jeho kariéru posunul zase o hodně dopředu.

This is what peak male physique looks like in 2022 #ayo #fast #slowmotion #4k #recoil #baseball #footchase #lookbackatit #sus #dumpy #cake #fyp

3. října 2022 v 22:49, příspěvek archivován: 12. dubna 2023 v 17:30

Lapenna totiž přišel s nápadem vytvořit kontroverzní falešnou postavu muže, který má extrémně velký zadek a s ní potom vytvářet ještě kontroverznější videa. Tak se taky stalo a první takové video se objevilo v srpnu roku 2021. V něm se Lapenna prochází mezi lidmi do kopce a ti se za ním nevěřícně otáčeli. Už tehdy se video setkalo s obrovským úspěchem a do teď má na TikToku už přes 17 milionů zhlédnutí a více než 2 miliony lajků. Lapenna se tak vydal za hranici extrému, aby pobavil celý internet ještě více. Svůj vycpaný zadek proto začal prezentovat úplně všude a dokonce se dostal i do přímého přenosu v televizi. Vydal se totiž do ulic spolu s falešnou ochrankou a prošel přímo před kamerou, když jeden televizní štáb zrovna točil reportáž.

Například se nechal falešnými záchranáři nosit po městě na nosítkách, na kterých však ležel na břiše a vyčníval tak jeho obrovský zadek. Jednou dokonce vtrhl na fotbalové hřiště, když se zrovna hrál zápas a pobíhal po hřišti, dokud ho ochranka nesložila k zemi. Jeho tvorba také velmi zaujala známého zpěváka Jasona Derula, který se rozhodl s Lapennou natočit několik videí. Derulo je známý svou láskou k tvoření videí na TikToku, takže jeho rozhodnutí nebylo zase tolik překvapivé. Pro Lapenu to ovšem byl krásný důkaz toho, kam až se za svou kariéru dokázal dostat.

Thank goodness for this brave nurse that jumped in and saved the day… #ayo #help #sus #how #lol #dumpy #cake #slowmotion #stretcher #emt #emergency #meme #fyp #grandrapids

29. srpna 2022 v 4:26, příspěvek archivován: 12. dubna 2023 v 17:30

Lapennu sleduje v současné době na TikToku 7,5 milionů lidí a na Instagramu 1,1 milionů lidí. Stále se snaží přicházet s novými nápady a být tak originálním, ovšem když s ničím dlouho nemůže přijít, jednoduše nahraje již vydané video znovu. Videa mají často ještě větší sledovanost, než když je vydal poprvé. Jeho poslední video se odehrává v MMA kleci, kde zápasí s mužem a knockoutuje ho právě svým velkým zadkem. Lapenna má také YouTube kanál, na který sice nepřidává moc klasických videí, za to na něj přidává velké množství krátkých videí, takzvaných „reels“. Díky novému algoritmu aplikace, mají videa obrovskou sledovanost a Lapenna tak může svá videa zpeněžit. Vzhledem k tomu, že se o svá videa Lapenna stará sám, jedná se o opravdu obrovskou sumu. Uvidíme, zda svou teprve dvouletou kariéru oživí ještě něčím jiným, než prezentováním svého obrovského zadku.