Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Danny z TvTwixx a Freescoot se měli utkat v Clash of the Stars | foto: instagram.com/freescoot

Freescoot se měl utkat s Dannym z TvTwixx. Ten zápas zrušil a dál mlčí

Freescoota vyzval na zápas Danny z TvTwixx. Influenceři mezi sebou mají mnoho nevyřízených sporů už několik let. Danny mu v minulosti údajně potřel auto výkaly a před domem odpálil tisíc petard. Proto se souboj nabízel jako vhodné řešení. Freescoot ale uvedl, že se konat nebude, protože ho Danny zrušil.
  19:39

Influencer Freescoot, vlastním jménem Jakub Smrek, se měl utkat na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars s Danielem Sonnleitnerem, který je známý jako Danny z TvTwixx. Ten nakonec údajně zápas odmítl, ač ho sám inicioval. Smrek by o zápas stál především kvůli nevyřešeným sporům z minulosti. Podle něj si Sonnleitner zaslouží prohrát.

Sonnleitner a Smrek byli zhruba před šesti lety nerozluční. Bydleli spolu a natáčeli videa na YouTube, která byla mnohdy za hranicí slušného chování. Několikrát museli jejich obsah řešit i s policií. Smrekovi se společná tvorba nelíbila a jednoho dne se rozhodl, že se odstěhuje.

Od té doby mezi dvojicí byl napjatý vztah a Sonnleitner začal svého bývalého spolubydlícího veřejně ponižovat. Dělal si legraci z jeho romského původu a jednou jeho nové auto spolu s dalšími kamarády pomazal výkaly a chtěl mu odšroubovat matky od kol. Celou situaci Smrek musel tehdy řešit s policií.

Podle Smrekových slov mu také Sonnleitner odpálil před domem tisíc petard a později pomazal výkaly nejen auto, ale i omítku domu, kde v té době bydlel. Jednou také zveřejnil na svém youtubovém kanálu video, kde na obličej jednoho z Romů přidal popisek, že se jedná o Smrekova otce, který už je několik let po smrti. Jednoduše mezi nimi spor trvá už několik let a dvojice má mnoho nevyřešených problémů.

I proto se Sonnleitner rozhodl na druhém galavečeru Clash of the Stars Smreka vyzvat na zápas. V pátek se k němu rozhodl Smrek vyjádřit. „To, jak mě Danny vyzval po zápase na zápas, to si určitě pamatujete. Proč se k tomu vracím? Já jsem s tím zápasem počítal, že se na Clash of the Stars 4 uskuteční, protože podle mě ho chtějí vidět všichni,“ uvádí své oznámení na Instagramu. Myslí si, že si za vše, co se mezi nimi stalo si Sonnleitner zaslouží prohrát. „Teď mi ale volali z Clash of the Stars, že se Danny po*ral,“ dodává. Podle jeho slov tak k žádnému zápasu nedojde.

Jestli se souboj nakonec uskuteční je otázkou. Sonnleitner se nijak veřejně nevyjádřil a na dotaz redakce antiyoutuber.cz nereagoval. V pondělí odpoledne ho opakovaně k odpovědi vyzval i Smrek, ta však stále nepřichází.

Témata: Freescoot, TvTwixx