Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Danny z TvTwixx a Freescoot se měli utkat v Clash of the Stars | foto: instagram.com/freescoot

Danny z TvTwixx promluvil o Clash of the Stars s Freescootem. Prý mu nabídli málo peněz

Freescoot a Danny z TvTwixx se spolu měli utkat na dalším galavečeru Clash of the Stars. Podle Freescoota Danny zápas zrušil. Tvář TvTwixx se nyní vyjádřila. Zápas se prý nezrušil, problémem jsou pouze peníze. Zároveň na Freescoota vytáhl špínu z minulosti.
  16:12

Freescoot, vlastním jménem Jakub Smrek, se měl utkat na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars s Danielem Sonnleitnerem, který je známý jako Danny z TvTwixx. Ač Smreka vyzval na letním turnaji jako první, zápas údajně odmítl. Nejdříve o situaci mlčel, teď vše popřel a podle něj je zápas stále v plánu.

Jenže teď je kolem zápasu poměrně zmatek. Freescoot tvrdí, že s ním youtuber z TvTwixx bojovat nechce a zápas odvolal. „Teď mi ale volali z Clash of the Stars, že se Danny po*ral,“ řekl Freescoot na Instagramu.

Sonnleitner nejprve na dotaz redakce antiyoutuber.cz nereagoval a o celé situaci na sociálních sítích mlčel. V úterý odpoledne však redakci sám kontaktoval, vyjádření Smreka popřel a poskytl svůj vlastní pohled na konflikt, který mezi sebou mají. „Za prvé, žádný zápas se nezrušil a za druhé, teprve musíme doladit podmínky, takže vaše informace nejsou pravdivé,“ tvrdí Sonnleitner, podle něj jsou problém peníze a nemohou se domluvit na úplatě za zápas. „Mně za Freescoota nabídli méně, než za Vítka z Fizistyle, se kterým jsem se utkal minule a je méně zajímavý. Takže jsem předpokládal a že dostanu adekvátně zaplaceno,“ popisuje. Údajně organizace na zápasnících šetří.

Dluh za nájem a napjaté vztahy

Ač byli dříve nerozluční, influenceři mají mezi sebou už mnoho let napjatý vztah a mnoho nevyřešených problémů. Před několika lety spolu bydleli a natáčeli spolu různá videa, která byla mnohdy za hranicí slušnosti. Smrek se následně rozhodl odstěhovat a podle jeho slov ho Sonnleitner začal mimo jiné veřejně urážet. V minulosti mu údajně potřel auto výkaly, odšrouboval z kol šrouby, odpálil mu před domem tisíc petard a utahoval si z jeho romského původu i zesnulého otce. Kvůli dlouholetému konfliktu se Sonnleitner rozhodl Smreka na zmíněný zápas v Clash of the Stars vyzvat.

Každá mince má dvě strany a Sonnleitner má zcela odlišný názor na to, proč se názorově rozešli. Podle jeho slov jeho rodině dlužil Freescoot měsíc peníze za nájem a psal jeho bývalé přítelkyni. Tvrdí také, že kontaktoval několik slečen, kterým ještě nebylo patnáct let, což Smrek popřel. Naopak si uvědomuje možnost, že by jeho rodině tehdy dlužil peníze. „Bylo mi sedmnáct, když jsem se odstěhoval u mámy, už nevím, jestli se to stalo. Možné to ale je,“ připouští.

Mezilidské vztahy nejsou jednoduché a bezpochyby je mezi dvojicí mnoho nevyřešených problémů. Je otázkou, zda se zápas na čtvrtém galavečeru nakonec bude konat nebo ne. Evidentně o něj oba influenceři stojí, Sonnleitner se k němu veřejně však zatím nevyjádřil.

Témata: Freescoot, TvTwixx