Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Freescoot a jeho nový chrup | foto: Instagram: @freescootAntiyoutuber.cz

Freescoot si plastické operace vlasů a zubů pochvaluje. Vtipkuje o zvětšení penisu

Freescoot nedávno podstoupil dvě operace v Turecku. V únoru byl na transplantaci vlasů, v říjnu si nechal udělat nové zuby. S odstupem času si zákroky pochvaluje a doporučuje je všem, kteří nad nimi uvažují. Nedávno vtipkoval o zvětšení penisu, žádnou jinou operaci však do budoucna neplánuje.
  18:00

Jakub Smrek, známý spíše pod přezdívkou Freescoot, v nedávné době podstoupil dva lékařské zákroky v Turecku. První se týkal vlasů, druhý zubů. O svých zážitcích mluvil na sociálních sítích velmi otevřeně a celý proces detailně rozebíral. Redakci antiyoutuber.cz otevřeně popsal s odstupem času své pocity z obou operací.

Turecko je podobnými zákroky vyhlášené. Možná i proto se Smrek rozhodl za prvním estetickým zákrokem vyrazit právě tam. V únoru letošního roku začal na svém Instagramu sdílet celou cestu za transplantací vlasů, která spočívá v přesunutí vlasových kořínků z temena hlavy na místa, kde vlasy vypadávají.

On sám od začátku vyzdvihoval profesionální přístup lékařů a jeho zkušenost byla pozitivní.

„Teď je to devět měsíců a jsem naprosto spokojený. Výsledek je naprosto geniální. Operace stojí za to, ať už co se týče sebevědomí nebo estetiky,“ popisuje Smrek.

„Nejde to ani poznat, že jsem na tom byl. Vypadá to přirozeně, i protože to jsou moje vlasy,“ dodává.

Podle něj by zákrok měl podstoupit každý, kdo se kvůli ustupující linii vlasů cítí méněcenný.

V říjnu do Turecka vyrazil znova, tentokrát za náhradou zubních korunek. Místo svých si nechal udělat zirkonové. Svým sledujícím se později svěřil, že mu jeden ze zubů museli lékaři zachraňovat, protože mu v Česku špatně vyplnili kanálky. Se zákrokem i výsledkem byl opět nadmíru spokojený, ač se objevovaly negativní reakce. Podle některých jeho nové zuby vypadaly příliš nepřirozeně.

„Teď to jsou asi tři nebo čtyři týdny a super. Už normálně jím všechno tak jak mám, jako bych měl svoje zuby. Nic mě nebolí a ani nic špatného necítím,“ říká s úlevou. „Jenom když žvýkám želé, třeba gumové medvídky, je to trochu jiný pocit,“ směje se Smrek.

Následně se smíchem ještě dodává, že i když jí ovoce a zeleninu, zuby drží tak, jak mají.

Smrek je ke svým sledujícím velmi otevřený a rád vtipkuje. Naposledy na svém Instagramu sdílel příspěvek, ve kterém tvrdil, že by mohl v budoucnu podstoupit chirurgické zvětšení penisu. Později přiznal, že šlo o vtip a redakci antiyoutuber.cz přiznal, že do budoucna žádný podobný zákrok neplánuje.

Témata: Freescoot