Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Freescoot a jeho nový chrup | foto: Instagram: @freescootAntiyoutuber.cz

Freescoot má nové zuby. Podle fanoušků jsou nepřirozené, on si je užívá

Český influencer Freescoot se opět vydal do Turecka. Po úspěšné transplantaci vlasů se rozhodl pro dentistický zákrok. Má nové zirkonové korunky. Na rozdíl od Česka se prý dočkal profesionálního přístupu a poloviční ceny. S výsledkem je velmi spokojený, ale zadní stoličky mu kvůli zdraví nenahradili.
  10:07

Jakub Smrek alias Freescoot se v lékařském prostředí v Turecku cítí jako doma. Po transplantaci vlasů, kterou podstoupil v únoru, se vydal na další zákrok. Tentokrát se jednalo o náhradu zubních korunek. Své vlastní vyměnil za zirkonové. S průběhem zákroku i jeho výsledkem je velmi spokojený. Na rozdíl od Česka se prý setkal se skvělým přístupem a vydařeným výsledkem.

K celému zákroku se rozhodl z důvodu velkého počtu kazů a plomb. Jeho chrup již nebyl zdravotně v pořádku a „Hollywood Smile,“ jak se celý proces nazývá, slibuje i krásně bílé zuby. Broušení zubů celou dobu zaznamenával na svém novém YouTube kanále s názvem Be Real with Jakub. Po procesu nemohl skoro vůbec mluvit.

Na vyrobené zuby si v Turecku musel pár dní počkat, ale vše probíhalo velmi rychle. Náhradní zuby zdokumentoval na TikTok ještě před samotným zákrokem. Náhrady se dočkaly všechny zuby kromě stoliček, čehož se hned lidé chytili a začali na to upozorňovat v komentářích. „Na stoličky nezbylo,“ zní jeden z nich.

Influencer se ke komentářům ihned vyjádřil. „Vzadu mám osmičky a sedmičky. Sedmičky mi nenahradili z důvodu, že by se osmičky musely vytrhnout, ale to nemohou, protože se dotýkají nervu, který by se mohl při jakékoliv manipulaci se zubem poškodit a já bych ztratil cit v puse,“ sdělil na TikToku. Dodává, že původně je měl zaplacené.

@freescoot.off

Je to hrozně top🥶 Barva i tvaaaar

♬ původní zvuk - 🚨Legenda🚨

K následujícímu videu napsal „Mám radost jako malé dítě,“ a ukazuje v něm zářivě bílý nový chrup ze všech stran. Kritika se strhla i zde, lidi mu píší, jak to vypadá nepřirozeně. Smreka to ale nijak netrápí a nový chrup si užívá. „Zuby mám jak perličky a jsem hrozně spokojen. Barva v topu, tvar v topu, prostě top top,“ dodal.

Na klinice v Turecku mu kromě náhrady chrupu jeden ze zubů zachraňovali. V Česku mu prý špatně vyplnili kanálky. Při celém procesu měl k dispozici českou delegátku, který mluví Turecky a vše mu překládala. Nezažil tak žádné nesrozumitelnosti. Na zákrok se vydal se společností NewSmile Cz.

Témata: Freescoot