Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Z influencera trafikantem. Freescoota lidé kritizují, prý otravuje své zákazníky

Zdá se, že se Freescoot už nehne z trafiky, ve které pracuje. Téměř jediný obsah, který produkuje na sítě, je právě z ní. Ačkoliv se časem najde čím dál více těch, co ho oceňují, valná většina sledujících ho nadále kritizuje. On to však neřeší a hejtrům ukazuje prostředníček.
  13:00

Influencer Jakub Smrek alias Freescoot si v poslední době prochází nelehkým obdobím. Rozešel se s partnerkou a bojovou organizaci Red Face, kterou je součástí, lidé na sítích nadále odsuzují a kritizují. Sám uznává, že to nyní nemá lehké, a tak si musel najít něco, kde si vyčistí hlavu. To prý našel a momentálně je šťastný. Pracuje v trafice kamaráda. Hodně pozitivních ohlasů od sledujících na jeho novou práci a tvorbu na sítích však nedostává. Někteří ho dokonce kritizují, že otravuje své zákazníky.

They COME BACK?!?

6. února 2024 v 19:54, příspěvek archivován: 7. února 2024 v 12:29

Obsah, který Freescoot nyní sdílí na sítě, je už téměř jen z trafiky. Čas, který v ní tráví, prý ubývat nebude. Jak se svěřil redakci Antiyoutuber.cz, nyní v ní bude naopak daleko častěji. Od toho se tedy odvíjí i jeho působení na sítích. Momentálně si oblíbil natáčet si své vtipkování se zákazníky. V jednom videu se ho například jeden zákazník z Belgie zeptá, jestli si může koupit žvýkací tabák, na což mu Freescoot odpoví jen že ne a pokračuje ve vtipkování.

Reakce ze strany sledujících na taková videa je vesměs smíšená. Někteří se nad nimi baví, jiní je kritizují. Více je spíše té negativní zpětné vazby. „Ten Freescoot je takový ten frajer z Wishe. Řekl si, že bude dělat tvrďáka, ale on bohužel nevidí, že od přírody prostě není. Je takový umělý. Můj názor,“ píše jeden sledující pod jeho video na TikToku. Některým vadí, že natáčí videa už jen z trafiky. „Mám tě rád. Koukal jsem na tebe, ale všechny videa nemusí být jen o tomhle,“ komentuje jiný.

@freescootek Odpovědět uživateli @Matěj Maštalíř ♬ Fuck Off - Yakub

Freescoot si dělá, co chce a reakce sledujících ho zřejmě moc nezajímá. „Padesát tisíc videí o nejnudnější práci na světě. Však to je pro starou bábu, ne pro zdravého chlapa,“ komentuje jeden mladík Freescootovo video. Influencer na tento konkrétní komentář zareagoval dokonce ve videu v pozadí se svojí vlastní písničkou „Fuck off“. „Fuck off na ty, co si o mně myslí. J*bu na to, jak si pískají, radši gin přilij. nabarvím si hlavu, koukej jak se zase vztekají,“ rapuje Freescoot text písničky a na kameru ukazuje prostředníčky.

Nedávno zveřejnil video, ve kterém utírá podlahu trafiky a do pozadí hraje hlasová zpráva, kterou mu pravděpodobně poslal jeden z fanoušků. „Tobě může být úplně jedno, co si o tobě kdo myslí. Viděl jsem tě prostě v trafice, jak jsi tam něco vysvětloval. Na nic sis nehrál. To mě prostě zaujalo,“ říká neznámý muž. Freescoot se nesnaží přesvědčit většinu scény o tom, jaký je. Říká, že jen dělá, to co ho baví a že je spokojený. Pod tímto konkrétním videem se rojí spíše pozitivní ohlasy. „Nevím proč, ale mám z toho dobrý pocit,“ komentuje video jeden jeho sledující. „Dobry večer. Však je to práce jako každá jiná. No a co, že má trafiku. Však je to naprosto normální,“ píše další.

3. února 2024 v 12:57, příspěvek archivován: 7. února 2024 v 12:27

Někteří sledující mluví i dokonce o tom, že své zákazníky otravuje a vnucuje jim to, že je influencer. V jednom videu se opět baví se zákazníky a následně jim zničehonic sdělí, že je influencer. „Týpek si přišel pro mangovou elektronickou cigaretu a ty mu cpeš, že jsi influencer,“ komentuje video jeden sledující. Ten důvod, proč jim to ale řekl, je vcelku pochopitelný. Mělo jít o zákazníky, se kterými už jedno video natočil, a tak jim ho chtěl jen zřejmě ukázat.

Témata: Freescoot