Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Freescoot pro Antiyoutuber: Práci v trafice beru jako terapii. Potřeboval jsem reset, tak jsem se ostříhal

Proč si Freescoot oholil hlavu a pracuje doopravdy v trafice? V exkluzivním rozhovoru pro Antiyoutuber.cz influencer promluvil o svém životě. Nedávno se rozešel se svojí partnerkou Aru, což prý ovlivnilo mnoho věcí. Nadále u něj však bydlí a hledá si jiný apartmán.
  16:55

Není to tak dávno, co se známý influencer Jakub Smrek alias Freescoot rozešel se svojí partnerkou Aru. S rozchodem přišla zřejmě i jistá životní změna. Oholil si vlasy a začal pracovat v trafice. Proč se rozhodl pro takovou změnu? Lidé na sítích si z něj utahují, že si jel nastřelit vlasy do Turecka, aby je nyní shodil. I z jeho nové práce v trafice si utahují a někteří ho dokonce označují za vyhořelého influencera. Pro takové hejtry má Freescoot jasný vzkaz.

Něco končí, aby něco dalšího mohlo začít.

Původně jsem to nechtěl vůbec řešit, bo chytří to poznali sami, ale chtěl jsem se vyvarovat zprávám a dotazům, jestli jsme stále spolu, či nikoliv.

S Aru jsme se rozešli, nešlo o konkrétní důvod, jen jsme poznali, že vlastně spolu být nemůžeme.

Oba jsme úžasné osobnosti, ale pro nikoho jiného..

Tento vztah mi dal mnoho. Jak od zlepšení mé angličtiny, tak po uvědomění si dosti věci. Ničeho nelituji a moc Aru za tuto etapu života děkuji.

To je vše, respektujte prosím jak její, tak moje soukromí a neptejte se nás na další detaily.

Díky a pa

22. ledna 2024 v 15:32, příspěvek archivován: 30. ledna 2024 v 14:22

Jeho slovy potřeboval prý po rozchodu restart, tak vzal strojek do ruky a oholil si hlavu. „Potřeboval jsem nějaký reset do života, nějaký restart, protože jsem po rozchodu,“ vysvětluje Freescoot pro Antiyoutuber.cz. Obecně se nyní prý ocitá v těžším životním období nehledě jen na konec vztahu s bývalou partnerkou. „Týpek si nechal nastřelit vlasy, aby si mohl hodit pleš,“ komentuje jeho video na TikToku jedna slečna. Takové komentáře nechápe, jelikož podle něj nedávají smysl. To že si ostříhal vlasy prý neznamená, že mu už nikdy nenarostou a že tím pokazil celý proces jejich nastřelení.

Rozchod s Aru popisuje jako to nejlepší rozhodnutí. Sám uznává, že se prý ve vztahu nechoval vždy nejlépe. Kvůli prý tomu, co se kolem něj děje, byl na partnerku v poslední době nepříjemný. Jejich vztah označil dokonce za toxický. „Já jsem docela cholerik. Jsem takový tvrdohlavý. Ona je de fakto stejná jako já, takže si nenechá s*át na hlavu,“ vysvětluje. Nerozešli se však prý ve zlém. Aru u něj bude prý stále bydlet, než si najde vlastní bydlení. „Protože ji prostě nevyhodím na ulici. Takže hledáme apartmán pro ni, ať se může přestěhovat,“ říká.

Takže zítra 29.1 od 18:00hod tiskovka k @redface.cz 3 Přijď do @fuclublounge a nebo Sleduj živě na YouTube či Facebook @redface.cz

28. ledna 2024 v 22:22, příspěvek archivován: 30. ledna 2024 v 14:22

Freescoot v poslední době často na TikToku streamoval z trafiky, kde pracuje. Schytával za to na sítích poměrně velikou kritiku, kdy si z něj většina sledujících utahovala, že klesl na dno. Nyní redakci Antiyoutuber.cz vysvětlil, jak to celé je. Je to prý trafika jeho kamaráda, kde jen vypomáhá. Práce za kasou ho však baví a psychicky mu pomáhá. Říká, že to bere jako takovou terapii. Baví ho komunikace hlavně se zahraničními zákazníky, kdy si může procvičit svojí španělštinu, angličtinu, či ruštinu. Pro hejtry, kteří ho kritizují za práci v trafice, má jasný vzkaz. „Lidi, jestli jsem podle vás dopadl špatně, jelikož dělám v trafice, tak jde vidět, že jste ještě v životě nedělali nebo nepracovali rukama,“ říká.

Témata: Freescoot