Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Je Freescoot heterosexuální macho? Podle Tadeáše ano. | foto: Like House 2

Freescoot míří na další operaci do Turecka. Za zubní korunky zaplatí kolem 200 tisíc

Turecko se stalo synonymem pro levné a dostupné estetické operace. Na svou další po nedávné transplantaci vlasů zamíří i youtuber a influencer Jakub Smrek, známý hlavně jako Freescoot. Tentokrát má v plánu zvelebit svůj chrup.
  9:15

Youtuber a influencer Freescoot, vlastním jménem Jakub Smrek, se chystá po své transplantaci vlasů na další estetickou operaci do Turecka, tentokrát má v plánu nechat si udělat zirkonové zubní korunky, alespoň se o tom zmínil na sociálních sítích. Stejnou operaci v Turecku před lety podstoupila i hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee, kdy se svěřila, že byl její chrup ve špatném stavu, hlavně kvůli konzumaci drog.

Zubní korunky se používají, když má zub rozsáhlý kaz způsobený kouřením, špatnou hygienou zubů nebo jinými faktory životního stylu a není dostatečná struktura zubu, aby se do něj vešla výplň nebo vložka. Případně se také používají k posílení a obnově funkčnost stávajících zubů a zároveň je chrání před zraněním a zlomením.

Operace je značně nákladnější než transplantace vlasů, která vychází zhruba na sto tisíc korun. Zirkonové korunky vycházejí v přepočtu čtyři tisíce za kus, v konečném důsledku prý youtubera operace vyjde na částku přesahující dvě stě tisíc. Což je však podstatně méně než by operace vyšla v Česku, kde jedna korunka z tohoto materiálu stojí zhruba dvojnásobnou částku.

Freescoot se zároveň netají tím, že je s transplantací vlasů spokojený a to je pravděpodobně také důvodem, proč plánuje svou další estetickou operaci opět v Istanbulu. Na svých sociálních sítích zveřejnil před časem srovnání před a po transplantaci.

Dnes je to teprve lehce přes 4 měsíce , co jsem byl na transplantaci vlasů s @newhair.cz a tady vidíte výsledek … furt nad tím uvažuješ? Teď už nemáš nad čím. Pro více info na mém profilu máš výběr “vlasy” kde uvidíš celý proces a kde jsou odpovědi na všechny možné otázky ♥️

9. července 2022 v 17:14, příspěvek archivován: 27. září 2022 v 14:50

„Je to o tom cítit se dobře ve vlastním těle. Není to jen o tom umět přijmout svoje chyby, což je samozřejmě nejlepší, ale když nejsi s něčím spokojený a máš možnost nechat si to opravit, tak proč do toho nejít. Nezajímají mě kecy ostatních,“ zmínil se v jednom z videí, kde se vyjadřuje k průběhu své operace.

Témata: Freescoot