Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Fregamer | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Fregamer se rozhodl, že končí na sítích. Na nafukovací matraci se po Labi vydal do Německa

Fregamer se svěřil, že na určitou dobu končí na sociálních sítích. Rozhodl se, že se se svými fanoušky rozloučí ve velkolepém stylu. Nasedl na nafukovací matraci a vydal se po Labi do Německa. Po určitém úseku však zjistil, že se jedná o zřejmě nesplnitelný úkol a na cestu se měl vydat pěšky. V celé kauze hraje velkou roli zřejmě i jeho přítelkyně. Svěřil se, že má prý dětskou mozkovou obrnu.
  1:00

Mezi Shopaholic Adel a Davidem Pražákem alias Fregamerem to vře. Oba se na sítích ostře kritizují a zdá se, že toho má bývalý partner už dost. Nedávno veřejnosti ukázal svoji novou přítelkyni, přičemž reakce na ni nebyla zrovna pozitivní. Uživatelé ho obviňovali z toho, že ji využívá a že je pedofil. Někteří si podle jejího vzhledu mysleli, že je jí maximálně šestnáct let. S vlnou další různé kritiky se tak rozhodl, že odchází ze sociálních sítí. Zřejmě si řekl, že se s fanoušky rozloučí v nevídaném stylu. Nasedl na nafukovací matraci a vyjel na Labe. Tvrdil, že se chce vydat do Německa. Zřejmě za svojí přítelkyní.

@jayk_7777 Fregamer na Labi #fregamercz #labe #matrace #plavba #fyp #foryou #notafraid #jasevratim ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

Uživatelé zůstávají v udivení z nové partnerky Fregamera. Ten se dlouho, prý na přání samotné přítelkyně, snažil její identitu tajit. Nedávno však na Facebooku oznámil, že je s určitou Nikolou ve vztahu a od té doby už společně vesele streamují a zveřejňují různá společná videa. Uživatelé diskutují nad tím, že je s ní něco v nepořádku. „Trošku drze jsem na Facebooku prohledala profil její babičky a narazila jsem na video, kde je ta Nikola očividně podle všeho opravdu postižená,“ píše do diskuze na Facebooku jedna uživatelka. Podle Fregamera je skutečně diagnostikovaná s jistou poruchou. Redakci Antiyoutuber.cz se svěřil, že prodělala dětskou mozkovou obrnu.

Ostrou reakci uživatelů na sítích na Fregamera a jeho přítelkyni sám influencer zřejmě neustál. Většinou šlo opravdu o zlé a nenávistné komentáře, ve kterých lidé uráželi jak její vzhled, tak i intelekt. Jen málo lidí se na sítích Fregamera a jeho partnerky zastalo. „Určitě bude hodná a je i docela pěkná. Myslím si ale, že je do života nepoužitelná. Určitě bych naivní Nikče přála někoho jiného, než tohohle vych*ánka,“ píše jedna uživatelka na Facebooku. Na Fregamera se valila ostrá lavina kritiky i ohledně jeho dluhů. Někteří tvrdí, že je zadlužený jisté staré paní a nemá kde bydlet.

miminko moje milovaný nedám jsi jenom můj princ miluju tě lásko moje ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤navždy spolu ať se děje co se děje všechno spolu zvládneme lásko moje ❤❤❤❤❤❤❤

22. července 2023 v 20:48, příspěvek archivován: 24. července 2023 v 14:16

Zřejmě kvůli velkému tlaku se tak Fregamer rozhodl, že prozatím ukončuje kariéru a celkově působení na sítích. Zajímavá je změna v jeho chování a vyjadřování. Na jednom streamu na TikToku se vesele s jedním tiktokerem bavil o jeho možném zápase s Kulasem a dalších různých věcech. Pouze jeden den na to opět pořádal živé vysílání se stejným uživatelem, kde se jeho nálada razantně změnila.

Z vtipkujícího Fregamera se stal pochmurný, tichý a smutný tiktoker oznamující ukončení své kariéry. „Tohle je tím pádem můj poslední stream. Lidi přestaňte být na sebe k*rva zlý. Važte si života, protože je složitý. A hlavně nekoukejte na vzhled, ale na to jaké má člověk srdce a jak se chová,“ říká Fregamer. „Takže lidi já se s vámi loučím a snad se za nějakou dobu ještě uvidíme. Loučím se tady ze streamu a celkově na sociálních sítích,“ doplňuje. Netrvalo to však moc dlouho a vysmátý Fregamer opět streamoval. Jen několik hodin po tomto pochmurném streamu si řekl, že udělá něco velice zvláštního.

@jayk_7777 Fregamer se dneska loučí se sociálními sítěmi i s Českou republikou, odjíždí totiž po 21.h. v livestreamu na nafukovací matraci, kdy jeho silnicí bude řeka Labe a jeho cílem Německo. Budeme mu držet palce 💪 STREAM NA MÉM PROFILU #fregamercz #foryou #fyp #labe #shopaholicadel ♬ původní zvuk - JayK_7777

Jen s nafukovací matrací a směrovací dopravní deskou se vydal k řece Labe. Matraci položil na vodu a vydal se vstříc řece. Chvíli poté co vyjel, začal společně s jedním tiktokerem streamovat. Sdělil, že má prý v plánu dojet až do Německa. Tam se měla také vlakem vydat i jeho přítelkyně Nikola. Mnohým není jasné, proč Fregamer nejel s ní a vybral si tento podomácku vytvořený, pomalý a nebezpečný dopravní prostředek. Po určité době stream vypnul a není jasné, co s ním je. Chvíli před jeho ukončením popsal, že má v plánu připlout k břehu a zbytek cesty dojít pěšky. Někteří dokonce diskutují nad tím, že si pro Fregamera přijela policie.