Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Adéla Pulcová v bizarním rozhovoru u Mikýře | foto: Youtube

Spory Shopaholic Adel a jejího ex pokračují. Zavolala na něj policii

Spory mezi Shopaholic Adel a Fregamerem neutichají a dál se stupňují. Kvůli hanlivým komentářům ze strany Adel se Fregamer rozhodl, že si to s ní vyříká z očí do očí. Vydal se do jejího bytu, kde na něj však Adel zavolala policii. Bude na Adel podávat trestní oznámení?
  12:29

Některé vztahy končí v poklidu, jiné se táhnou až dokonce i k soudu. V přátelském duchu se rozhodně nerozešla Shopaholic Adel s Davidem Pražákem alias Fregamerem. Od doby ukončení jejich soužití a lásky se vzájemně na sítích popichují a škádlí. Neostýchá se o Fregamerovi šířit lživé pomluvy a navážet se do jeho partnerky. Bylo toho na něj už zřejmě příliš a rozhodl se si to s Adel vyříkat z očí do očí.

@fregamercz.ofc Důkaz toho ze nás pustila sama dovnitř #nevzdamese #fregamerfamily #foryoupage ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Nejen podle Fregamera, ale i většiny uživatelů na sítích, je Adel strašpytel. Na internetu si dovolí říct téměř cokoliv, ale debatě z očí do očí se vyhýbá. Sláva jí už natolik stoupla do hlavy, že se z ní zřejmě dočista pomátla, tvrdí uživatelé. Po rozchodu s Fregamerem šlo mnoho věcí z kopce. Adel si našla nového partnera a zřejmě si myslí, že je nedotknutelná.

Převážně na streamech často říká dosti zarážející a urážlivé věci. Nyní se obula do nové partnerky Fregamera. O té měla říkat, že je retardovaná a navážet se do ni. „Já jsem Davidova holka a jsem postižená. Já neumím mluvit, já jsem postižená a mám mentální retardaci. Já jsem Davidova holka a je mi šestnáct,“ napodobuje Adel na streamu partnerku Fregamera.

Ačkoliv Fregamer zřejmě není konfliktní člověk, takové chování si už nechtěl nechat líbit a vydal se za Adel, aby si to s ní vyříkal. Na místo dorazil s poměrně početnou skupinou lidí a zazvonil na její byt.

„Davide vypadni,“ zazní z interkomu, načež mu ale Adel otevírá dveře. Zmatený Fregamer tak společně s dalšími lidmi vstupuje do domu a po schodech se vydávají před byt Adel. Ta však zdá se neměla v plánu se s ním bavit a dveře mu neotevřela. Zřejmě ihned na něj zavolala policii. „Pustila nás dovnitř, ale z bytu už nevylezla. Ani ona a ani ten její přítel, který mi vyhrožoval, že mě zabije a že mi vymlátí zuby,“ říká pro redakci Antiyoutuber.cz Fregamer.

@fregamercz.ofc

♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Pokud se s ním nechtěla bavit, tak většina uživatelů na sítích nechápe, proč mu otevírala dveře do domu. Podle Fregamera to má jednoduché vysvětlení. „Bylo to kvůli tomu, aby mohla zavolat policii a aby ona byla ta ublížená. Policie nám řekla, že tam mělo být nějaké výtržnictví a že jsme se měli dobývat do domu,“ vysvětluje Fregamer.

Zdá se, že mu její chování přijde už spíše úsměvné. „Je vidět, jaká je ona hrdinka přes sociální sítě. Tam si dovolí hodně, ale pak když ji člověk přijde konfrontovat sám, tak není schopná udělat cokoliv,“ říká Fregamer. Není to poprvé, co je ve hře i trestní oznámení. To také ihned po incidentu sdělil Fregamer, že nyní na Adel podává.

Pro redakci Antiyoutuber.cz se však svěřil, že nechce dělat to, co má Adel v oblibě a řešit to už prý nebude. Zdá se, že v reakci na to sdělila Adel svým sledujícím na Instagramu, že jde na policii. „To, co teď David dělá, už docela přehání. Já jdu zítra na policii a udělám to, že bude mít zákaz styku a přiblížení se ke mně, protože tohle už přehání,“ křičí Adel na Instagramu.

CHCI PRO TEBE JEN TO NEJLEPŠÍ, A CHCI ABY SI BYL SE MNOU ŠŤASTNÝ A SPOKOJENÝ A ZAMILOVANÝ CHLAP, VE VŠEM CO SI BUDEŠ PŘÁT A BUDEŠ DĚLAT COŽ SE TÝKÁ I TVÉ PRÁCE, TĚ BUDU NA PLNO PODPOROVAT A BUDU TI VE VŠEM OPOROU A STÁT NA VŽDY PO TVÉM BOKU JAKO TVÁ PŘÍTELKYNĚ. DĚKUJI ZA TO ŽE JSI. MILUJI TĚ LÁSKO MOJE JEDINÁ

29. května 2023 v 11:06, příspěvek archivován: 21. srpna 2023 v 12:12

Ačkoliv Fregamer zřejmě nemá v plánu na Adel trestní oznámení podávat, společný spor řešit chce.

„Dokud se ona veřejně neomluví, nebo nepůjde ani jeden z nich do Clash of the Stars, tak to bude prostě pokračovat. Ona začala válku, kterou my dokončíme tím, že ona skončí na sociálních sítích,“ vysvětluje. Zdá se, že má tak v plánu se sebevíc snažit o to, aby Adel dostala ban na všech svých sociálních profilech.

Témata: Shopaholic adel