Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Influencerka Gabbie Hana promluvila o svých psychických problémech | foto: instagram.com/gabbiehanna

Gabbie Hanna točila sto videí denně, teď přiznala, že zažívala mánii

Gabbie Hanna je známá především díky sociálním sítím. Proslavil ji Vine, později se stala úspěšnou i jinde. V poslední době měli fanoušci o mladou influencerku strach. Natáčela podivná videa a zveřejňovala jich desítky denně. Ta teď hromadně odpověděla, že zažívala mánii.
  7:05

Gabbie Hanna je na sociálních sítích známá řadu let. Její jméno je primárně spojováno s kontroverzemi a skandály. Minulý týden o ni ale měli fanoušci strach. Točila přes sto videí denně, v jejím domě se objevil cizí muž, který tam s ní pár dní pobýval a navštívila ji i policie. Hanna teď na komentáře fanoušků reaguje.

Už dříve oznámila, že trpí maniodepresivní poruchou a tak si fanoušci mysleli, že prochází jednou z manických fází, které porucha způsobuje. Na TikTok, kde ji sleduje téměř osm milionů uživatelů, přidávala ještě před pár dny desítky videí denně. Tancovala, zpívala, ale zároveň se v dalších videích modlila a mluvila hodně o Bohu. V jednom z nich se připodobňovala k jeho dceři.

Fanoušci videa komentovali a doufali, že ji někdo přijde navštívit a zkontroluje, zda je v pořádku. Mysleli ale někoho z rodiny nebo přátel, rozhodně ne cizího člověka, který za ní přišel a několik dní u ní pobýval. Údajně chtěl jenom použít toaletu a nevěděl, kdo Hanna je. Opak byl pravdou a ona se později dozvěděla, že návštěvník šel k ní domů cíleně. Byl jejím fanouškem a vše dokumentoval na své sociální sítě. Křičela na něj a vyhodila ho, vše za přítomnosti TikToku.

@gabbiehanna

Some of the stuff written on liquor bottles IS sus though…

♬ original sound - Trauma Queen

Po chvíli Hanna začala na komentáře o mánii reagovat. Podle ní to, že točí desítky videí denně neznamená, že zažívá manickou fázi. „Prostě se vzbudím, vezmu telefon do ruky a mluvím s vámi. Vy zase celé dny mluvíte o mně, znamená to taky, že máte mánii?“ ptá se Hanna rozhořčeně v jednom z videí. Dodala, že to, co zveřejňuje, je umění. Přitom natáčela třeba i videa, jak leží v posteli a povídá náhodné myšlenky.

Následně začala propagovat na TikToku své nové album, které vydala teprve před týdnem. Mnoho fanoušků tak spekulovalo, zda celá aktuální kauza není jen uměle vytvořená kvůli tomu, aby se o ní více mluvilo a její album tak dostalo větší pozornost.

@gabbiehanna

♬ Feel Good (Stripped) - Matt Maeson

Hanna se na pár dní odmlčela. V úterý ale přidala několik videí, kde se snažila přiblížit, co se v minulých dnech vlastně dělo. Už na začátku potvrdila, že zažívala mánii. Povídala o tom, že nikdy nic podobného ještě nezažila a bylo tak těžké rozlišit, o co šlo. Snažila se také vysvětlit to, že pustila do jejího domu vlastně úplně cizího člověka. I tak na jejím příběhu několik věcí nesedí. Videa později smazala.

Hanna se nyní rozhodla, že ve svém životě udělá několik změn. Začne údajně chodit zase na terapii a chtěla by více mluvit o tom, co se jí během předešlých dnů stalo. Fanoušci si myslí, že by si měla dát od sociálních sítí pauzu a vyhledat pomoc, pro což se ona sama také rozhodla.