Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Michal Zdražil | foto: Instagram.com

Kdo je youtuber Mike Godwin? Natáčel o e-cigaretách, nyní streamuje na Twitchi. Jeho tvorba se mění

Michal Zdražil alias Mike Godwin je jako encyklopedie vapingu. Snad skoro každá e-cigareta, která existuje, se na jeho kanále objevila. Tvorbou, kterou natáčí, se snaží šířit svůj příběh. Vaping je dle jeho slov cesta k tomu přestat kouřit. Jeho tvorba se však časem mění. Začal i streamovat na Twitch.
  18:00

Michal Zdražil, známý spíše jako Mike Godwin, se dá považovat za mistra v oboru vapingu. Na YouTube je pod přezdívkou Godwins Vapevlog už od roku 2006. Veliké slávy se však doposud nedočkal, jeho kanál má necelých 50 tisíc odběratel a jeho videa dosahují tisícovek zhlédnutí, sem tam některé video přesáhne deset tisíc.

Často, když něco nefunguje, je čas na inovaci, či změnu. O to se momentálně Zdražil pokouší. Založil si totiž účet na streamovací platformě Twitch a pravidelně vysílá. Nestydí se být upřímný a rázný. Měl spor s Czech Cloudem a obul se i do Sugar Denny.

Zdražil se nikdy moc nezajímal o česká dramata a svojí tvorbu soustředil převážně na vaping. Čas od času zareagoval například na výroky některých influencerů k tomuto tématu. Spor měl i se známým českým streamerem Czech Cloudem. Oba na sebe natočili hned několik reakcí, ve kterých Zdražil vyvracel nepravdy, které Czech Cloud řekl a on se naopak bránil.

Moc dobré vztahy rozhodně nemá ani s influencerkou Sugar Denny. „Začni chodit k lékaři. Pokud máš problémy s tím, jak vypadáš, začni se hejbat, cvičit a začni žrát normálně. To ti prospěje mnohem více, než hulení THC, nebo HHC,“ reaguje Zdražil na video, ve kterém Denny propaguje produkty s HHC.

Spor má i s youtuberem pod přezdívkou Vapetalk s Karotkou, který natáčí podobný obsah jako on sám. Ten má totiž svůj e-shop s elektronickými cigaretami a Zdražilovi se zřejmě nelíbí, jak ho vede a propaguje. „Chápeš to? Bavím se s lidmi pozitivně, tak bych měl být i v těch myšlenkách pozitivní. Ne, že si budu myslet něco o hovně a na lidi se přitom usmívat. To je normální pokrytectví,“ reaguje Zdražil na Karotkův výrok o tom, že i když se k někomu chová pozitivně, tak to v hlavě cítí jinak.

Zdražil je známý svou upřímností a otevřeností k fanouškům. Vyjádřil se například i k tomu, komu dal hlas při volbě prezidenta a proč. „V druhém kole jsem volil pana generála. Nenechali jsme se zmanipulovat od Babišovi kampaně. Jestli tomu někdo uvěřil, tak je vypatlanej,“ vysvětluje Zdražil koho volil v druhém kole prezidentských voleb. „Spokojený s prezidentem ale nejsem. generál Pavel nebyla moje volba. V pohledu on vs Babiš je to však přijatelnější volba,“ doplňuje Zdražil.

Poslední dobou jeho tvorba převážně směruje na Twitch. Streamy následně sestříhá a nahraje na YouTube. I když natáčí více reakční videa, jsou stále nějak s vapingem spojená. Za přechod na Twitch je však uživateli oceňován. V jeho tvorbě nevidí zhoršení, spíše právě naopak. „Tenhle kontent mě hrozně baví, věřím že se najdou i příznivci jako já, který budou chtít i příští díl,“ napsal pod jedno z jeho videí fanoušek.