Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Tweety českého GoOutu sklízí nevídaný úspěch | foto: twitter.com/gooutcz

Nejen vstupenky a podcasty, GoOut začíná kralovat českému Twitteru

Na GoOutu seženete vstupenky prakticky na cokoli. Server je mezi pořadateli všemožných kulturních akcí oblíbený. Pozitivní recenze se množí i od uživatelů. Teď ale oficiální účet GoOutu kraluje českému Twitteru.
  18:00

GoOut neprodává jen vstupenky, stojí za mnoha českými podcasty a dřív tvořili i magazín, kde psali o pražských místech. Na svém instagramovém účtu v poslední době změnili koncept přidávání příspěvků. Informují nejen o podcastech a akcích, které proběhly, nebo v blízké době proběhnou, ale i o různých popkulturních tématech. Přidávají hlášky z filmů nebo obrázky pro zlepšení nálady.

Instagram je teď ale na vedlejší koleji. Po delší odmlce začal být twitterový účet opět aktivní a lidé ho milují. Konceptem se však výrazně liší. Přidává náhodné tweety, reaguje vtipně na aktuální témata a má to nevídaný úspěch. Identita člověka, který ho spravuje je jedním z nejřešenějších témat českého Twitteru. 

Za GoOutem stojí Vojtěch Otevřel. Zhruba před dvěma lety byl jedním z oblíbených twitterových účtů právě ten jeho. Psal vtipné příspěvky a lidé si je rychle oblíbili. Proto si někteří dělají legraci, že by autorem mohl být právě on. Ať jejich účet spravuje kdokoli, Twitter ho miluje. 

GoOut je internetový server poskytující přehled o různých kulturních akcích a prodává na ně vstupenky. Funguje 11 let a za dobu fungování rozšířili svou působnost i na Slovensko, Polsko a Německo. Otevřel stojí také mimo jiné za platformou HeroHero, která umožňuje tvůrcům monetizovat svůj obsah.