Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Aleš Bejr se nejprve pustil do speakera Jíry, následně se vrhnul na Grznára. | foto: Antiyoutuber.cz

Psychopat Bejr napadl soka Grznára. Za tohle tě popravím! vzkazuje

Třetí galavečer Clash of the Stars je tu. Očekávaný zápas Aleše Bejra a Filipa Grznára se stává každým dnem vyhrocenější. Bejr při veřejném vážení svého soupeře napadl a Grznár skončil v nemocnici. Z nemocniční chodby mu vzkázal, že ho popraví.
  15:00

Už v sobotu se fanoušci po čtyřech měsících netrpělivého čekání dočkají třetího galavečera Clash of the Stars. V pátek proběhlo veřejné vážení, které bylo vysíláno živě a fanoušci mohli sledovat své favority. Páteční večer se však neobešel bez komplikací. Aleš Bejr napadl svého soupeře Filipa Grznára, který pak musel do nemocnice.

Dlouholetá rivalita „Psychopata“ Bejra a Grznára přešla v nenávist zejména po předchozím galavečeru v červnu. Bejr přiběhl do klece během pozápasového rozhovoru svého rivala a napadl ho. Už tehdy bylo jasné, že se schyluje k velmi vyhrocenému zápasu.

Už od pátečního rána probíhalo vážení všech účastníků. Bejr však ráno nedorazil, nebylo jasné, jestli spní váhový limit a zápas byl v ohrožení. „Alík tady ještě není, měl tady být už ráno v devět, teď je půl dvanácté. Takže se modlím, aby dorazil, protože jestli nedorazí, tak si prostřelím hlavu. To by mě mrzelo do konce života,“ řekl Grznár ve videu, které zveřejnil oficiální profil Clash of the Stars.

Večer se konal, společně s veřejným vážením, mediální trénink, který je novinkou třetího galavečera. Účastníci mohli ukázat, v jaké jsou formě a jak se na zápas připravovali. Ani toho se ale Bejr nezúčastnil a sledující začínali být nervózní.

Chceš válku? Máš ji mít

Do poslední chvíle nebylo jasné, zda se nakonec objeví a očekávané utkání proběhne. Všem vyrazil dech, když večer na vážení v přímém přenosu přišel. Váhový limit s tolerancí jednoho kilogramu splnil a všichni očekávali střet se sokem Grznárem.

V moment, kdy vstoupil na pódium, se proti němu Bejr rozeběhl. Po cestě vrazil do promotéra Jakuba Jíry, který spadl na zem. Z útoku si nakonec Grznár odnesl tržnou ránu na obličeji a musel podstoupit několik vyšetření, včetně CT mozku.

Vše nakonec dobře dopadlo a fanoušci se mohou těšit na zápas. „To, co se odehrálo na staredownu bude brutálně a strašlivě potrestáno. Aleši, popravím tě, přísahám“ vzkázal Grznár ještě z nemocniční chodby. „Chceš válku? Tak ji máš mít, těš se,“ odpověděl Bejr.

Už předem je jasné že sobotní večer přinese mnoho bizáru a vyhrocených situací. Fanoušky mimo zmiňovaný zápas také utkání Tadeáše Veselého s Pavlem „Snejksem“ Měsíčkem, Karla Bendy s Jaroslavem Kotlárem, nebo poprvé uvidí souboj dvou zápasníků na jednoho.