Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influencerka Hanka Gelnarová tvrdě ukončila Satnady. | foto: Instagram.com

Z Clash of the Stars mezi profi bojovnice? Gelnarová na to prý má

Na posledním galavečeru Clash of the Stars se proti sobě postavily jediné ženy Hanka Gelnarová a Satnady. Jednalo se o velmi očekávaný zápas, který nezklamal. Gelnarová ukázala, co v ní je a je toho dost. Dle některých má velký potenciál a měla by v bojových sportech pokračovat. Šéf Clashe Tomáš Linh Le Sy v ní vidí vycházející hvězdu se zářnou budoucností v bojových sportech.
  8:14

Clash of the Stars je za námi a byla to pecka. Dlouho očekávaný a zřejmě nejlepší galavečer poskytl fanouškům nezapomenutelnou show, která se zapíše do historie organizace. Všechna klání doprovázelo mnoho humorných, zajímavých a kontroverzních věcí. Doslova se také roztrhl pytel s novými výzvami na další potencionální zápasy. Za jeden z nejzajímavějších klání večera fanoušci označují ten mezi Hankou Gelnarovou a Satnady. Ačkoliv Satnady má nějaké zkušenosti s bojovými sporty, na Gelnarovou neměla šanci. Podle šéfa organizace Tomáše Linh Le Syho má obrovský potenciál a s lehkou nadsázkou se dá prý řadit do top tří českých zápasnic.

Je to doma

Ještě jednou obrovské díky za veškerou podporu jak od vás, tak od rodiny, kamarádů, trenérů a sponzorů
Díky @clashofthestars @tomas_linh_le_sy @speaker_jira @tyberiuszl za příležitost si zase zabojovat v kleci ve vyprodané hale O2 universum Ta atmosféra byla neskutečná a já si to celé opravdu moc užila Budu na to celé moc ráda vzpomínat, je to totiž nepopsatelný zážitek

Do zápasu mě natrénovali ti nejlepší @jirijuricka @jmfs_mma ✨ OBROVSKÉ DÍKY
Sponzoři: @autodum_vrana @oknafuciman @oxotea_cz @lpg.ostrava @czechvirus

11. června 2023 v 20:36, příspěvek archivován: 13. června 2023 v 14:43

Organizace je známá tím, že ráda přichází se zajímavými a novými zápasy, které jak u nás, tak ani ve světě nemají obdoby. Zápas slepých, výškově znevýhodněných, zápasy s polštáři a další jiné zajímavosti jsou v Clashi tradicí. Fanoušci tvrdí, že by se nedivili už ani zápasu vozíčkářů. Clash roste raketovým tempem a jde to vidět. Celý galavečer jak z místa, či pouze skrze PPV je nezapomenutelná show, která pobaví i překvapí. V minulosti se téměř na každém zápase odehrálo několik klání mezi ženami a téměř pokaždé to byla pořádná řežba. Tentokrát se fanoušci mohli těšit na jediný ženský zápas.

Z počátku se zdálo, že mezi dívkami není téměř žádná rivalita a celou záležitost berou sportovně. Na společných tiskových konferencích a rozhovorech se zdálo, že k sobě chovají respekt a žádný velký spor mezi nimi není. Den před galavečer se konalo vážení zápasníků, kde se zřejmě postoj Satnady ke Gelnarové změnil. Při staredownu si dle většiny hrála na drsňačku, když nepochopitelně z ničeho nic strčila do Gelnarové a začala na ni pokřikovat.

Ačkoliv se dá Gelnarová oproti Satnady považovat za nováčka, od začátku byla označovaná za jasnou favoritku. Fanoušci ocenili tvrdou přípravu Satnady, na Gelnarou to dle nich ale nemohlo stačit. Měli pravdu. V zápase ukázala obrovskou dravost a zkušenosti které má. Podle většiny to není jen o tom, co je schopný se člověk naučit. Důležité je to mít v krvi a na zápasení mít talent. To je třeba příběh Marka Datla Valáška, tvrdí fanoušci. Ten sice dlouho a tvrdě trénuje, ale nemá na to talent. Gelnarová netrénuje zas tak dlouho, ale talent na bojové sporty má obrovský.

Její kariéra v MMA a hlavně v Clashi je na velice dobré cestě. „Máme s ní plány a ona s námi počítá. Jsme domluvení, že budeme zápasit dál. Myslím si, že Clash je pro ni v tuto chvíli nejlepší možná platforma,“ říká pro Antiyoutuber.cz Le Sy. Dodal ale také, že je rozhodně důležité být nohama na zemi a nepředbíhat. Ačkoliv je na dobré cestě, nemá zřejmě smysl ji stavět do klece s profesionálními zápasnicemi. „Hanka ale rozhodně má ambice. Jezdí i na amatérské ligy a zápasí pravidelně ne jenom dvakrát, nebo třikrát ročně v Clashi. Držím jí palce a doufám, že se bude zlepšovat a že dosáhne velkých sportovních úspěchů,“ doplňuje Le Sy.

Podle Le Syho tedy odvedla perfektní výkon a Satnady má jedině štěstí, že se zápasilo v měkčích tréninkových rukavicích. „Je fakt hodně talentovaná, hodně se zlepšuje a je fakt moc dobrá. Satnady ji tam naháněla po té kleci, snažila se ji chytit a Hanka si krásně ustupovala ze strany na stranu. Trefovala údery z ústupu, povolovala si a pak to zpátky vracela. Perfektní práce zakončená tvrdým KO,“ říká Le Sy.

Máme za sebou další skvělý galavečer!✅ @clashofthestars

Děkuji všem za podporu a za to, že jste s námi! Moc si toho vážíme a děláme to hlavně v pro Vás! Pro naše fanoušky! To vy děláte tu nejlepší atmosféru!

Brzy jsme zpátky! Koho chcete vidět bojovat příště?

Photo by @ivohandzel

#clash #clashofthestars #champ #praha #oxs

12. června 2023 v 19:12, příspěvek archivován: 13. června 2023 v 14:45

Podle Le Syho má tedy Gelnarová zářnou budoucnost v organizaci, kde se už nyní rýsuje další její zápas. Vyzvala ji známá profesionální bojovnice Michaela Dostálová. Dle trenérů Gelnarové je její výzva směšná. Svěřili se, že nechápu, proč profesionální zápasnice vyzývá amatérku. I přes to však řekli, že na zápas klidně přistoupí a Gelnarová ji v kleci rozdrtí. „Myslím si, že to je možné. Už probíhají první jednání jak s Hankou, tak s Míšou. Budeme na tom pracovat a budeme se pokoušet ten zápas domluvit,“ říká Le Sy.

Témata: Satnady