Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Satnady a Hanka Gelnarová se utkají v Clash of the Stars | foto: Antiyoutuber.cz

Satnady a Hanka ze Survivoru v dalším Clash of the Stars. Hanka má podle fanoušků vyhráno

Pátý galavečer Clash of the Stars se bude konat až v létě, ale už teď jsou známé některé zápasy. Kontroverzní influencerka Satnady vyzvala na zápas Hanku Gelnarovou. Ta výzvu přijala a prý se bude připravovat nejlépe, jak umí. Fanoušci si myslí, že má Gelnarová zápas vyhraný už teď.
  11:49

Od čtvrtého galavečera Clash of the Stars neuběhl ani týden a už teď je jasné, že fanoušky zajímá, kdo se proti sobě utká na tom dalším. Influenceři vyzývali své potenciální protivníky už z pražské haly O2 Universum, kde se galavečer konal, a tak o některých zápasech bylo rozhodnuto už tam. Diváci se mohou těšit na zápas Hany Gelnarové, která se nedávno účastnila soutěže Survivor a Anastázie Chomičové alias Satnady, která je známá primárně svými bizarními recepty.

Clash of the Stars už není jen o polštářových bitvách a jiných bizarních zápasech. Mnoho influencerů svou účast na galavečerech bere vážně a jde jim především o dobrý sportovní výkon. Už na třetím galavečeru Hana Gelnarová ukázala, že patří mezi ně. Přípravu na zápas s Terezou Stibalovou nepodcenila a po dvaceti sekundách soupeřku porazila.

To neuniklo ani Chomičové a už při prvním živém vstupu z galavečera Gelnarovou na zápas vyzvala. Prý existuje několik potenciálních soupeřek, se kterými by ji zápas zajímal, ne protože by s nimi měla nějaký spor, ale kvůli tomu, že by to pro ni byla výzva. „Je tady jedna slečna, která je hodně dobrá. Má moji úctu, je to takový ženský terminátor. Je to Hanka Gelnarová, ji bych ráda vyzvala,“ popsala Chomičová. O několik hodin Gelnarová zápas v přímém přenosu přijala.

@hankagelnarova Clashofthestars5?🤷🏽‍♀️💖jestli se tohle domluví s organizaci, tak si myslím, že to bude hezký fight #krutohanka ♬ Dj Calm Dowwnnn Lololooo (Remix) - Dj suwandi

Reakce sledujících na sebe nenechaly dlouho čekat a mnoho z nich si myslí, že Chomičová nemá proti Gelnarové šanci. „To by byl nudný zápas, Hanka by ji hned porazila,“ spekuluje jeden z nich a mnoho dalších se k němu přidávalo. „Hanka to má vyhrané už teď, Satnady je slabý soupeř,“ myslí si další.

Na podobné komentáře se rozhodla Gelnarová o několik dní později reagovat. „Já si vážím veškeré podpory, kterou na sociálních sítích dostávám. Ale nikdy to není tak jasné, jak se zdá. Satnady už má zkušenost s bojovými sporty, dělala několik let karate a myslím, že i kickbox,“ popisuje Gelnarová. Následně přiznala, že je pro ni zápas velkou výzvou a bude se na něj připravovat nejlépe, jak umí.

Ženská dvojice je tak v podstatě potvrzená. Už v sobotu ohlásili také zápas Marek Valášek alias Datel a Tomáš Křižan nebo liliputáni Dominik Radl a „Obr ze Smidar“. Na pátém galavečeru, který by se měl konat už v červnu letošního roku, proti sobě pravděpodobně nastoupí také Max Green a Patrik Pešava, známý spíše jako Koleso.

Témata: Satnady