Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Hanuš z OnlyFans | foto: IG: @_prekerni______Antiyoutuber.cz

Dvacetiletá Hanuš si myslí, že je víla. Prodává své tělo na OnlyFans

Dvacetiletá dívka, vystupující pod přezdívkou Hanuš, svými fotkami udivuje celý internet. Myslí si, že je víla, šije prapodivné kostýmy a prodává polonahé fotky na OnlyFans. V minulosti jsme ji mohli vidět v pořadu Prostřeno, kde se schovávala ve sklepě své kamarádky. Netají se ani psychickými problémy.
  15:00

Na sociálních sítích vystupuje jako Hanuš, její pravé celé jméno nikde neuvádí. Možná i kvůli tomu, že je její prezentace na internetu poměrně výstřední. Prozrazuje o sobě z mála informací třeba to, že je z Prahy. Jinak je Hanuš známá proot, že se převléká do bizarních kostýmů, ve kterých chodí na veřejnost. Založila si platformu OnlyFans, kde prodává své polonahé fotky, na kterých se stylizuje do elfů či víl. Z fotek jde zároveň i vidět, že má Hanuš nejspíš problémy se sebepoškozováním. Její nohy a ruce pokrývají jizvy.

Hanuš lidé poprvé zaznamenali na konci září roku 2021, kdy byla po boku své kamarádky Karolíny Zýkové v pořadu Prostřeno. Zatímco Zýková vařila, Hanuš se schovávala ve sklepě a tvrdila ostatním soutěžícím, že je bubák. Zejména kvůli ní tak díl vidělo celé Česko a její dosahy na Twitteru, kde byla nejaktivnější, začaly prudce stoupat.

V březnu 2021 si založila OnlyFans, kde postuje své polonahé fotky v různých kostýmech a převlecích. Nebylo možné si nevšimnout i jejího sebepoškozování, které se s popularitou na sítích začalo jen stupňovat.

Na konci roku 2021 ji sledovaly tisíce lidí a k fotkám, které na síť přidávala, přibývaly denně desítky až stovky komentářů. Většina z nich bohužel byla negativní. Dívce to nedělalo dobře a její jizvy na nohou a rukou byly stále větší, stejně tak jako tweety o tom, že by možná raději nežila. Netrvalo to dlouho a Hanuš skončila v psychiatrické léčebně. Pár dní na dostala na Twitteru ban.

Na síť se vrátila v půlce června 2022 po několikaměsíční pauze. Oznámila, že již nemá problém se sebepoškozováním, přesto přiznává, že s psychikou neustále bojuje a jizvy na jejím těle zůstávají. I kvůli tomu se prý převléká za imaginární postavy – mají jí dodávat sebevědomí.

V letních měsících se vrátila i na OnlyFans a podle lajků u fotek je jasné, že ji za sedm euro měsíčně odebírají desítky až stovky lidí. Přesto za tvorbu na platformě získává mnoho kritiky. Lidem se nelíbí, že vydělává na odlišnostech a psychických problémech. „Tohle je špatný vtip,“ komentují lidé její fotky. „Přijde ti normální tohle dávat veřejně?“ dodávají. „To je ok, na OF se nevracej,“ zaznívá pod příspěvkem na Twitteru.

Na Instagramu má Hanuš pod odvážnými fotkami mnoho komentářů od mužů, kteří po ni touží. „Chci tě poznat, drahoušku,“ stojí v jednom z nich. „Ty jsi tak sladká, rád bych tě vyfotil, ozvi se mi prosím,“ nalezneme v dalším.