Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Premiéra filmu Don't Worry Darling přinesla spoustu kontroverzí | foto: Profimedia.cz

Plivanec a ignorace v Benátkách. Nový film s Harry Stylesem obklopilo drama

O filmu Don't Worry Darling se mluví už několik dní. Fanoušky však nezajímá děj ještě neveřejného filmu. Všichni řeší drama, které se kolem filmu a jeho premiéry v Benátkách děje. Harry Styles měl mimo jiné plivnout po premiéře na svého kolegu Chrise Pinea. Oba to nakonec popřeli.
  8:20

23. září bude do kin uveden film Don't Worry Darling s Florence Pugh a Harrym Stylesem v hlavních rolích. Film režisérky Olivie Wilde pojednává o zdánlivě dokonalém vztahu páru v padesátých letech. Více než děj ale fanoušky zajímá drama, které se mezi herci děje v zákulisí.

Vše začalo před dvěma lety když Wilde obsadila do hlavní role ženy v domácnosti herečku Florence Pugh. Po jejím boku měl stát Shia LaBeouf, po několika měsících ho nahradil Harry Styles. Wilde později tvrdila, že byl herce vyměnila kvůli problematickému chování. LaBeouf naopak tvrdí, že odešel sám, protože se s ostatními herci nemohli domluvit na zkoušení. Pro to měl i důkazy, zveřejnil video, kde ho Wilde prosí, aby zůstal.

@valeriamaxera #greenscreenvideo el wakeup call debio haber sido para ella en hiring a shia despues de todo lo que ha hecho #oliviawilde ♬ original sound - Valeria

V téměř minutovém videu Wilde mluví o tom, že to s ním nechce vzdát a ptá se, zda existuje naděje, že se k filmu vrátí. „Myslím si, že by to mohlo být pro slečnu Flo trochu probuzení,“ říká Wilde. Naráží tak na chování hlavní herečky, které dala přezdívku Miss Flo. Wilde se herce ptá i na to, zda by se vrátil, kdyby se Pugh opravdu odhodlala a dala do natáčení a role srdce. Video teď koluje po internetu s hashtagem #timesupolivia. Fanoušci už dříve spekulovali, že mezi Wilde a Pugh existuje nějaký konflikt, video jejich domněnky podporuje.

@romanoffelena

there i said it

♬ original sound - Sam Smith

Tým Pugh po zveřejnění videa ohlásil, že Miss Flo sice přijde na premiéru filmu v Benátkách, nebude ale na tiskové konferenci. Jako důvod uvedli přípravy na natáčení druhého dílu filmu Duna. Fanoušci ale předpokládali, že to není ten pravý důvod.

A to se potvrdilo. V době tiskové konference stylistka Florence Pugh sdílela video, kde se herečka prochází po Benátkách se sklenicí Aperolu v ruce. „Miss Flo,“ stálo v popisku, kterým narážela na označení, které jí věnovala Wilde.

Na premiéře se řešila i interakce mezi Harrym Stylesem a Olivií Wilde. Už nějaký ten čas oba totiž tvoří pár, na premiéře se tak ale úplně nechovali. Na fotografiích nestojí vedle sebe a fanoušci populárního zpěváka rozebírají každičké video, kde se dvojice objeví. Spekulují, že se Styles na svou partnerku ani nepodíval, nesedí vedle sebe a celkově má být dle nich Stylesovi přítomnost jeho partnerky nepříjemná. Objevují se tak spekulace, že celý vztah, který měl odstartovat právě při natáčení filmu, byl jen nástrojem, jak film zviditelnit.

Plivanec do dlaní

Na nejlepší věci se vyplatí počkat, což platí i v případě benátské premiéry. Ač se dalšímu herci z filmu Chrisovi Pineovi podařilo stát mimo celé předešlé drama, stal se součástí nového. Po skončení promítání fanoušci začali okamžitě diskutovat o tom, že na něj Harry Styles plivnul a své teorie doplnili i o video s údajným důkazem. Oba dva to od té doby sice popřeli, fanoušci si za svým názorem stojí. Styles si z toho na svém koncertě udělal legraci.

Celé drama ohledně filmu žije na internetu svým vlastním životem. Lidé videa parodují, reagují, smějí se ale především celou kauzu milují. Podle mnoha z nich neexistuje film, o kterém by se tolik mluvilo a ještě nebyl v kinech.