Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Hasbulla Magomedov údajně podepsal smlouvu na zápas s UFC. | foto: https://www.instagram.com/hasbulla.hushetskiyAntiyoutuber.cz

Osmnácti kilový Hasbulla údajně podepsal smlouvu s UFC. Je to spíš vtip

Hasbulla Magomedov je influencer propagující UFC, má na instagramu téměř čtyři miliony sledujících. Oznámil, že podepsal smlouvu o zápase. To se však jeví spíše jako propagace jeho nové kolekce sportovního oblečení, než že by to byla pravda.
  10:30

Internetová senzace Hasbulla celým jménem Hasbulla Magomedov je muž původem z ruského východu, konkrétně z Dagestánu. Trpí genetickou vadou, a ačkoliv je již plnoletý, výškou se rovná malému chlapečkovi. Nyní se nechal slyšet, že může být označován za bojovníka UFC. Měl prý podepsat oficiální dohodu o zápase s vedoucí propagací MMA. Zápas má být koncem roku.

Pokud jde o Hasbullu, je často těžké zjistit, co je pravda a co je součástí obřího vtipu. Hvězda sociálních sítí ráda láká svou komunitu na nejrůznější vtípky a svádí fanoušky na scestí. S ohledem na to stojí za to brát jeho nejnovější oznámení s patřičnou rezervou.

Друзья Салам алейкум. Слухи по поводу UFC это правда, я официально подписал контракт, детали будут разглашены в конце года. Спасибо @UFC и @DanaWhite за предоставленную возможность, я постараюсь оправдать ваше доверие. Спасибо брату Хабибу за то что открыл нам всем путь @khabib_nurmagomedov Спасибо Сурхаю @sungurov_usa за помощь с контрактом. Спасибо брату Курбану @pinache_t и Джастину @justinozuna.
Все фанаты скоро смогут купить мой Файткит на UFC.COM и в моем официальном магазине Hasbulla.com @hasbullaofficial

The rumors are true. I have officially signed a deal to fight in the UFC! Details will be revealed by the end of the year. Thank you to @ufc , @danawhite , @khabib_nurmagomedov , @sungurov_usa , @justinozuna and everyone who helped make this dream become a reality. All my fans will be able to buy a Hasbulla fight kit soon on UFC.com and hasbulla.com.

13. října 2022 v 18:13, příspěvek archivován: 17. října 2022 v 13:44

„Oficiálně jsem podepsal smlouvu na boj v UFC!“ Hasbulla tvrdil v příspěvku na Instagramu z 13. října. „Podrobnosti budou zveřejněny do konce roku,“ dodal.

Vyjednávání prý probíhala po celý rok, nikdy se však nezdálo jisté, že mladík skutečně dohodu uzavře. Vzhledem k jeho nedostatku bojových zkušeností spolu s prostým faktem, že nejmenší mužskou váhovou kategorií UFC je váha kolem šestapadesáti kilogramů, on sám váží zhruba osmnáct kilogramů. Byl by tak v rozporu s pravidly stanovenými většinou komisí bojových sportů.

Pokud lze Hasbullova slova brát vážně, jeho potenciální zápas by musel být s podobně velkým soupeřem. Ačkoli vzhledem k postoji Dany Whita, který je presidentem UFC k soubojům celebrit, se zdá se nepravděpodobné, aby změnil názor a nechal Hasbullu bojovat.

Je velmi pravděpodobné, že toto oznámení není nic jiného než propagace „bojové soupravy Hasbulla“, zatím bez skutečné dohody o zápase. Koneckonců s jistotou víme, že Hasbulla skutečně podepsal pětiletou smlouvu s UFC v září tohoro roku, ale ne proto, aby bojoval. Má výhradně propagovat a podporovat následující akce spojené s UFC. Tento nový příspěvek na Instagramu by mohl být jen jeho drzým způsobem, jak získat více sledovanosti na značce UFC a prodat přitom nějaké zboží.