Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Heelmike | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Streamer Heelmike dostal ban. Přítelkyně mu na streamu prováděla orální sex

Mnoho streamerů přechází v poslední době na platformu Kick. Oficiálně je tam už Adin Ross a zřejmě se tam přestěhuje i Kai Cenat. Jedním z nich je také streamer Heelmike. Ten si však nebral servítky a rychle porušil jejich pravidla. Přítelkyně mu totiž na jeho streamu prováděla orální sex. Dostal za to ban.
  16:36

Více jak pětadvacet tisíc lidí mohlo živě sledovat, jak si streamer Heelmike užívá orální sex. Na jednom ze streamů ho uspokojila jeho přítelkyně. V záznamu nejde vidět celý akt, Heelmike ho však popisuje a jde vidět, jak si to náramně užívá. V jednom záběru dokonce i ukáže hlavu přítelkyně. Ačkoliv je nová platforma Kick, na které streamoval, vcelku benevolentní, tak toto bylo dle nich zřejmě za hranou a dali mu ban. Ten trval však jen jeden den.

V posledních týdnech přechází mnoho streamerů z Twitche na novou platformu Kick. Je prý více přívětivá vůči tvůrcům a také toho více povoluje. Slavný streamer Kai Cenat se nechal slyšet, že ho platforma Twitch diskriminuje. Ten nedávno překonal světový rekord v počtu placených sledujících a to tři sta tisíc. Přemohly ho emoce a pustil se do Twitche. Prý mu zástupci platformy ke zlomení rekordu nepogratulovali a nikdy ho ani nedali na hlavní stránku platformy. Ačkoliv tuto chybu později Twitch napravil, možná že už je pozdě. Cenat se nechal slyšet, že má v plánu přejít na Kick.

Nebyl by jediný. Jeho kamarád Adin Ross tam nedávno přešel z důvodu permanentního banu na Twitchi. „Nikdy jste mi neukázali lásku. Nikdy jste mě nezačali sledovat. Nikdy jste mě nikam nepozvali,“ tvrdě Ross obviňoval Twitch z toho, že jim na něm nikdy nezáleželo.

Platforma Kick má být daleko přívětivější a volnější v tom, co mohou uživatelé živě vysílat. To samozřejmě přimělo streamery převážně z Twitche a jiných platforem přejít na Kick. Tam totiž mohou vysílat to, co jim jejich předešlá platforma nepovolovala. Někteří zašli se svým obsahem skutečně daleko. Streamer s přezdívkou Suspendas si objednal prostitutku a přímo na streamu s ní měl provádět sex. Platforma ho zatím nezabanovala.

Podobný, avšak ne zas tak za hranou, je Heelmikeův příběh. Ten si totiž nechal udělat orální sex od přítelkyně přímo na streamu. Jakožto nový příchozí na platformu chtěl vyzkoušet, jak daleko může se svým obsahem při streamech zajít. Ačkoliv je podobný obsah na platformě schvalován, Heelmike dostal ban. Pouze však jen na jeden den.

Heelmike z toho očividně nebyl moc rozhozený. Jednalo se přeci o pouze jednodenní ban. Platforma se tak snaží ukázat tvůrcům, co mohou streamovat a co už je třeba za hranou. „Brzy se zase vrátím s velikou energií, nebudu se ale už chovat neuctivě,“ oznámil Heelmike brzký návrat na platformu na svém Twitteru. „Toto je přesně ten důvod, proč je Kick ze všech nejlepší. Ozvou se vám a řeknou vám, co jste udělali špatně,“ doplnil.

Skutečně tak udělal a na Kick se vrátil. Jde vidět, že se do platformy doslova zamiloval. Za pouhé čtyři streamy si vydělal víc peněz než za třicet dnů na Twitchi. Ten si totiž z placených odběratelů bere celou polovinu peněz. Kick na druhou stranu dává uživatelům pětadevadesát procent z každého odběru a platformě zůstane pouhých pět.