Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Homer vs Vercetti | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Homer si vyskakoval na Vercettiho. Ten mu nasadil kravatu

Central Gang navštívili The Mag studio, aby mohli otestovat marihuanu. Ve videu vtipkují a baví se převážně právě o „trávě“. Moderátor Homer měl pár narážek na rappera Vercettiho. V jednu chvíli se Homer s Vercettim rozhodli, že si dají lehký sparing. Skončilo to Homerem v kravatě.
  12:23

The Mag je youtubový kanál informující své fanoušky převážně o událostech v rapu a módě. Do nového videa si pozvali rapovou skupinu z Ústí nad Labem s názvem Central Gang. Není to poprvé, co tito rapeři navštívili The Mag studio. Tentokrát se do Prahy za Homerem vydal Vercetti, ShakaCG a Forest Blunt.

Video se nese v celku v poklidném duchu. Kluci testují marihuanu, vyměňují si jejich a vtipkují. Vercetti například vypráví o tom, jak se v Ústí nad Labem marihuana kupuje. „Šel jsem domů. Jsem se vrátil zpátky do Ústí. Přijde zamnou týpek a říká. Čau bráško, nechceš nějakou trávu? Šel jsem nahrávat, a tak říkám, jo tak ukaž, co máš. Mám Bílou Vdovu, ale je to fakt úplně raketa. Říká mu, tak mi to ukaž. A on vytáhne černou trávu. Říkám brácho, to není Bílá Vdova, to je černá ty debile,“ vtipkuje Vercetti.

Homer má v průběhu videa pár pichlavých narážek na Vercettiho. Jedna z nich je například ta, když si utahuje z toho, že ještě nikdy nevyhrál žádný zápas v boxu. Později popichování mezi Homerem a Vercettim vyeskaluje ve vzájemný sparing ve studiu. Oba se pošťuchují načež Homer chytne Vercettiho pod pasem. Z toho se Vercettimu povede dostat a chytne Homera do kravaty.

Vercetti je známý pro své výstřední chování. Přes poskytování rozhovorů pod vlivem drog, či jeho agresivní výstřelky. Při jedné cestě vlakem byl přistižen hajlující pod vlivem drog. Rozbíjel lahve, byl agresivní, až nakonec napadl jednoho spolucestujícího, načež přijela policie, která Vercettiho zadržela.