Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Lara Richard Jucá | foto: instagram.com

Influencerkám chodí šílené nabídky. Vztah za peníze nebo prodej nitroděložního tělíska

Ženy, které mají velký dosah na sociálních sítích, se často musí vyrovnat s nepříjemnými návrhy, které jim chodí od jejich sledujících. Někteří jim například nabízejí vztah za peníze, jiní od nich chtějí odkoupit co nejvíce osobní věci, ale i naprosté bizarnosti jako třeba nitroděložní tělísko.
  16:09

Atraktivní influencerky často čelí sexuálním návrhům a narážkám ze strany svým fanoušků. Někdy jim chodí nevhodné návrhy do žádostí o zprávy na sociálních sítích, jindy třeba do komentářů pod příspěvky. Fanoušci po ženách občas vyžadují služby různých typů za peníze. Některé návrhy jsou naprosto šílené. S jedním takovým případem se setkala brazilská influencerka Lara Richard Jucá. Na Instagramu jí sleduje milion lidí a na TikToku přes 885 tisíc. Jucá sdílí příspěvky, na kterých je často polonahá na dovolené.

Jeden z fanoušků jí nedávno údajně poslal velmi zvláštní žádost. Nabízel, aby s ním uzavřela smlouvu o vztahu na dálku. Pokud by souhlasila, měsíčně by jí platil zhruba 67 tisíc dolarů měsíčně, což je v přepočtu skoro 1,5 milionu korun. Fanoušek, jehož jméno Jucá nezveřejnila, a který je do ní údajně zamilovaný, celý návrh podal formou smlouvy, která měla spoustu právních prvků, zahrnovala například možnosti odstoupení od smlouvy, nebo informace o daňových povinnostech obou stran.

Ve smlouvě se navíc neuvádělo nic o zákazu stýkání se s jinými lidmi, takže Jucá by mohla klidně mít vztah s někým dalším. „Kluci, to myslíte vážně? Kam až sahá to vaše šílenství,“ reagovala Jucá na zaslaný návrh. Spousta fanoušků na tuto zprávu reagovala pozitivně. Někteří jí radili, ať bláznivou dohodu přijme, protože si tak díky neznámému fanouškovi může vydělat ohromné množství peněz za nic. Jiní závidí, že zrovna Jucá má v životě takové štěstí.

Najdou se ovšem i tací, kteří pochybují o pravdivosti tohoto návrhu. Podle nich si totiž Jucá celý příběh vymyslela, aby byla zajímavá. Ta na to ovšem reagovala slovy, že je právě na dovolené a opravdu nemá čas vymýšlet si takové příběhy. Návrh se prý rozhodla nepřijmout, protože se jí fanoušek zdá naprosto šílený. Nevylučuje také možnost, že se jedná pouze o vtip a proto se už dále k celé věci nebude vyjadřovat.

Jucá ovšem není jediná Influencerka, které přišel podobný neuvěřitelný návrh. Osmadvacetiletá americká influencerka Rebekka Blue je známá především díky velmi neobvyklému byznysu. Prodává totiž různé osobní věci, například nošené spodní prádlo, použité hygienické věci, ale také například odumřelou kůži ze svých nohou nebo třeba nehty. Málokdo by věřil, že o takové věci je zájem, ovšem díky tomu si Blue vydělává miliony.

I ona se ovšem setkala s podivnou nabídkou od svého fanouška. Ten po ní totiž chtěl, aby mu prodala svoje nitroděložní tělísko, protože chtěl něco, co v sobě už dlouhou dobu má. Tentýž fanoušek si od ní už údajně dlouhou dobu kupoval věci, jako použité menstruační vložky a spodní prádlo. Obdržené věci si prý vystavoval u sebe doma a nitroděložní tělísko by pro něj bylo něco jako trofej. Blue mu sice tělísko prodala, ovšem později dostala strach, protože už to prý zašlo příliš daleko a fanouška si zablokovala.