Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Roxy Stylez se nebojí napsat vašemu manželovi. | foto: TikTok.comAntiyoutuber.cz

Nenávistný komentář k videu? To Roxy Stylez nesnese a napíše vašemu manželovi

Hvězda OnlyFans Roxy Stylez pobouřila některé nesvobodné ženy. Na TikTok přidala video, kde se naváží do vdaných žen a říká, že ona by byla lepší manželkou. Získalo jí mnoho followerů a shlédnutí, většina z nich jsou naštvané manželky, které jí spamují nenávistnými komentáři. Roxy jako pomstu začala psát jejich manželům
  16:00

Roxy Stylez se proslavila na OnlyFans, kde si vydělává svými nahými fotkami. To ji ale nestačilo a přesunula se na TikTok. Nahrála kontroverzní video s názvem „Has your wife called you handsome today? No? I would have.“ To pobouřilo vdané ženy, které jí videa začaly negativně komentovat. Například jí nadávaly do ztroskotanců. Internetová modelka se rozhodla, že za všechnu poměrně ostrou kritiku dostanou lekci. Na profilech daných žen si našla jejich manžely a partnery a napsala jim soukromé zprávy. Vše zdokumentovala v dalším videu.

@roxystylezz26

Wait for my threat at the end 🙊 im already hunting ladies.

♬ original sound - Roxy Stylez

Svůj zážitek s manžely cizích žen nezapomněla sdílet na TikToku. Video s názvem „I’m coming for your husbands“ vidělo už více jak milion lidí. První z manželů, kterému napsala, si raději smazal Instagram. „První chlap, kterému jsem psala, byl Darren, smazal si Instagram, beztak to byla jeho žena,“ řekla k situaci. Další tři jí odpověděli a nevynechali ani flirtovací hlášky.

@roxystylezz26

Hide your husbands

♬ original sound - Roxy Stylez

„Ženy, já vaše muže sakra nechci, ale když se ke mně chováte hnusně, tak vám ukážu, že je mohu mít,“ nechala se slyšet. Posmívání svým odpůrcům nevynechala ani v několika dalších videích. V jednom si dokonce protiřečí. „Dnes je skvělý den pro to ukrást vám muže,“ sděluje.

V jednom videu dokonce natočila rozhovor s údajnou Darrenovou manželkou, která zní velmi naštvaně. Stylez se jí zeptala, zda má v plánu s Darrenem zůstat. „Samozřejmě, jsme stále spolu. Jsme manželé patnáct let. Myslíš, že si nechám nějakou blonďatou, malou ničitelku zničit moje manželství? Ne,“ odpověděla.

@roxystylezz26

She was mad mad

♬ original sound - Roxy Stylez

Videa s pomstou obdržela rozdílné reakce. Někteří sledující ji podporují a věří, že ženám dělá laskavost tím, že se zbavuje neloajálních manželů. Jiní jí tvrdí, že zašla moc daleko a neměla by se plést do vztahů ostatních lidí.