Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Vánoční filmy s influencery? | foto: Antiyoutuber.cz

Vánoční filmy s influencery. Mikýř preferuje Schindlerův seznam, podle Sibiřana nemá život smysl

Vánoce se pomalu ale jistě blíží, a tak nastává čas tematických filmů. Redakce Antiyoutuber.cz se zeptala známých tvůrců na jejich oblíbené vánoční snímky. Podle Mikýře je důležité, si v těchto dobách připomínat zločiny nacismu. Někdo zase preferuje klasiku v podobě Harryho Pottera nebo Tří oříšků pro Popelku.
  12:54

Dny Vánoc jsou tu. Přeplněné obchodní domy, ani stopa po sněhu a vánoční koledy na každém kroku. Tyto pro některé krásné svátky se pojí i s vysedáváním u televize a sledováním tématických pohádek a filmů. Redakce Antiyoutuber.cz se zeptala českých tvůrců, jaké mají oblíbené vánoční snímky. Některé odpovědi jsou vskutku překvapivé a vtipné.

(anti)VÁNOČNÍ HADRY JSOU TU
1. - 2. Nemám rád vánoce
3. Šlajsky pod stromeček a.k.a HoHoHoes
4. - 5. Uvařil jsem solidni rizz pro tvou mamku
www.hater.wtf však to už znáte

24. listopadu 2023 v 17:43, příspěvek archivován: 15. prosince 2023 v 13:18

Mezi těmi, kteří si vánoční časy užívají, vyhrává bezpochyby Harry Potter. Ačkoliv se nedá označit za doslova vánoční film, v každém díle tohoto svátku špetka je a proto se tak zřejmě dostal na první místo nejoblíbenějších vánočních filmů několika influencerů. Streamer Haiset se svěřil, že maraton vánočních filmů zřejmě není jeho šálek čaje. „Takové ty tradiční filmy jako Sám doma jsem třeba nikdy neviděl,“ říká.

Harry Pottera si však stejně jak známý zápasník z Clash of the Stars Kukisman v zimních časech tradičně pustí. „Během času vánočních se strašně rád dívám na Harry Pottera. Neodpustím si ani první díl Sám doma,“ říká Kukisman. Film o osamoceném Kevinovi si také velice rád pustí další zápasník z Clash of the Stars a zpěvák Matouš Kaluba. „Sám doma, Tři oříšky pro Popelku,“ sděluje Kaluba své nejoblíbenější vánoční filmy.

Mezi vánoční filmy spadá i mnoho animovaných pohádek, které na seznamech influencerů nejlepších vánočních filmů nesmí chybět. „Jsem fanoušek animáků a můj oblíbený s vánoční tematikou je Polární expres, který už mám letos za sebou. Když přijde čas na humor, máme s přítelkyní rádi film „bad santa“.To je pecka,“ říká tiktoker Adam Kajumi. Kukisman si zas rád pustí známou pohádku VALL-I.

Vánoční hymna 2023 v podání @kaluba_matous_official

11. prosince 2023 v 18:42, příspěvek archivován: 15. prosince 2023 v 13:18

Ne každý si však tento zimní svátek spojuje s něčím krásným a pozitivním. Známý streamer Jan Brunclík se redakci svěřil o své rodinné tragédii. Ten měl jako dítě Vánoce velice rád. „Rád sleduji Popelku, S tebou mě baví svět, Sám doma a další filmy z 90. let,“ říká Brunclík. Když je nyní sleduje, připomínají mu prý jeho dětství. Svěřil se ale také s něčím, kvůli čemu se mu na vánoční svátky vzpomíná zřejmě s velikým steskem. „To jsem měl ještě rodinu do roku 2008, než otec zemřel na leukémii. Pak se rodina rozpadla,“ říká Brunclík.

Kdo není velikým milovníkem Vánoc je bezpochyby další zápasník z Clashe Patrik Hübler známý spíše jako Žralok. Ten vánoční filmy zřejmě nesleduje, jelikož celý svátek prý nemá rád. „Nemám rád Vánoce,“ říká. Žralok je influencer, který si zdá se neoddychuje. Svátek o klidu a volnu ho tak moc neláká. „Nemám je zkrátka rád. Přes Vánoce se nepracuje a to mě dost omezuje,“ doplňuje.

TY CHCEŠ:
1) Vydělávat odkudkoliv
2) Udělat se kdekoliv
NAUČÍM TĚ TO!
Poslední místa na kurzy mizí rychle! Nepromeškej šanci změnit svůj život!

Tagni 100 kamarádů v komentáři a vyhrej nový PS5?!

15. září 2022 v 21:05, příspěvek archivován: 15. prosince 2023 v 13:15

Kdo zřejmě také není velikým příznivcem Vánoc je Sibiřan. Podle něj zřejmě tento svátek nemá smysl slavit, jelikož svět brzy zanikne. „Neslavím svátky. Život nemá smysl. Čeká nás záhuba,“ svěřuje se Sibiřan. Vánoční filmy jsou většinou o lásce, klidu a pohodlí. Proto je tak bezpochyby mnoho lidí sleduje, aby se právě do těchto příjemných nálad naladili. Kdo však čas Vánoc vidí jinak, je známý youtuber a bývalý snowboardista Martin „Mikýř“ Mikyska. Podle něj je o Vánocích důležité si připomenout světové tragédie. „Schindlerův seznam, protože je důležité, připomínat si zločiny nacismu,“ vysvětluje Mikýř.

Témata: Adam Kajumi, Sibiřan