Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Adéla Zouharová | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Čtrnáctiletá zpěvačka pokřtila nový klip. Přišel i Kluk s kamením, o lásce ale nechtěl mluvit

Mladá influencerka Adéla Zouharová pokřtila svůj nový videoklip. Na akci se objevili tiktokeři včetně Kluka s kamením. Celou akci moderoval Jakub Jíra. Zouharová a řada dalších influencerů jsou klienty jeho agentury Jíra Industries.
  16:30

Mohlo by se zdát, že křty klipů jsou věcí spíše z let minulých. Není tomu tak, i influenceři, kteří se snaží prorazit v hudební branži, nyní křty pořádají. V pražském Famous Lounge nový videoklip odtajnila zpěvačka a influencerka Adéla Zouharová. Teprve čtrnáctiletá slečna má za sebou už několik úspěšných videoklipů a nyní přichází nový s názvem „Proč se stále ztrácíš“. Videoklip se týká lásky, kterou ovšem zmaří nehoda jejího přítele, kterého hraje tanečník Michal Krejčí. Na akci dorazili i tiktokeři Samuel Samake, Lukáš Tůma a Kluk s Kamením.

Křest moderoval Jakub Jíra, známý hlavně díky Clash of the Stars a Táboru s tiktokery. Kmotry videoklipu byli Marta Jandová, Raego a Annie Camel. Raego navíc pomáhal mladé zpěvačce skládat text. Všichni popřáli Zouharové štěstí v její kariéře a následně Raego odpálil šampaňské, kterým symbolicky polil CD. Poté se na několika obrazovkách poprvé pustil nový videoklip, který si všichni zúčastnění chválili.

Během večera také Zouharová zazpívala. Následně už se přítomní bavili spíš o jiných věcech, Kluk s kamením například se osobnějším tématům ale spíše vyhýbal. „Večer si velmi užívám. Adélu znám už dlouho a chtěl bych jí popřát hodně štěstí v její kariéře a hlavně aby měla více videoklipů. Zpěvákem bych nemohl být, protože na to nemám hlasový dosah,“ sdělil s úsměvem Kluk s kamením. Ke svému vztahu s Matoušem Kalubou, proti kterému se postaví v Clash of the Stars, se ovšem vyjádřit nechtěl.

Jakub Jíra, který v poslední době díky spolupráci na různých projektech zažívá velký úspěch, byl s průběhem křtu velmi spokojený. „Užívám si to náramně, je to super. Áďa je talentovaná mladá zpěvačka, klip se jí povedl jako všechny předchozí klipy, prostě na Ramose,“ komentoval akci Jíra. Podle něj je to zatím nejhezčí akce, která se v nově otevřeném podniku konala. Jíra také prozradil, že celá akce je v režii jeho nové agentury Jíra Industries, která zastupuje zhruba šedesát influencerů.

Společnost se stará o marketing a PR. Také promluvil o Táboru s tiktokery. Na ten by prý rád letos dostal až stovku dětí. Promluvil i o tom, kdo z influencerů se na táboře objeví. Kromě Honziho Michálka, Doda či Kotlár security to bude i pro mnohé kontroverzní streamer Opat04. Celou agenturu prý založil kvůli tomu, že by to sám nezvládal. V současné době má totiž rozjetých hned několik projektů, z nichž nejsou všechny uveřejněny. Většina z vybraných influencerů v jeho společnosti jsou lidi, se kterými si rozumí i v osobním životě.