Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ivana Melišková | foto: Facebook.com

Mladičká Iva z Výměny manželek je na TikToku. Natáčí dcery, raději si vypnula komentáře

Jedním z pravděpodobně nejkontroverznějších párů v reality show Výměna manželek byl pár tehdy pouze sedmnáctileté Ivy a pětačtyřicetiletého přítele Mariána. Poznali se, když bylo Ivě čtrnáct let. Na první sex si však prý počkali až do patnácti. Marián je do dnes považován za pedofila. Iva si teď založila účet na TikToku a sledovanost jí roste.
  16:06

Z Výměny manželek, show televize Nova, kde si dvě rodiny prohodí matky, vzešlo několik párů, které se zaryly do paměti nejednoho Čecha. Velké debaty před lety vyvolal pár tehdy sedmnáctileté Ivy a pětačtyřicetiletého Mariána, dnes již manželů Melišových.

Pár znal už od dětství. Psát si prý začali, když Ivě bylo čtrnáct let, o rok později spolu začali chodit. „Byl jsem na jejích patnáctých narozeninách kam mě pozvala. Tam jsme se sblížili, pusinky a tak dále. Říkal jsem jí, že když už jí je patnáct, tak by jí rodiče mohli ke mně občas pustit,“ svěřuje se Marián o začátcích vztahu. „Koukali jsme se na televizi a já jsem jí chytnul kolem krku. Zeptal jsem se jí přitom jestli by jí nevadilo, když bychom se spolu vyspali. Ona mi na to řekla, že neví. Vyspali jsme se spolu asi dva týdny po jejích patnáctých narozeninách,“ popisuje dál první sex.

Kontroverzní pár se reality show účastnil už před pěti lety. Iva však z očí veřejnosti a z internetu nezmizela. Natáčí na TikTok a momentálně má už přes jedenáct a půl tisíce sledujících. Ve videích často ukazuje své dcery, se kterými například peče cukroví. Ostatní videa jsou zaměřena spíše na lypsinc písniček. Zároveň má vypnuté komentáře a povoluje jen ty, kde jí kamarádi píšou hezké věci.

@ivanka422000

♬ původní zvuk - 🫡💀

Na Facebooku se však strhla pod videem, kde Iva peče cukroví s dětmi, lavina jak pozitivních, tak i negativních komentářů. „To už jde vidět na obličeji, že je ta holka debil,“ napsala Nikola Lauberová. Ta je známá tím, že na Instagramu odkrývá kauzy ohledně Karlose Vémoly. „To už je starý, pokud je to tedy ta holka s pár zuby a starým polo plešatým dědkem. Je to nechutnej pedofil, zavřel bych ho až by zčernal,“ napsal pod video jiný uživatel Facebooku.

@ivanka422000

♬ Štědrý večer nastal - Xindl X

Druhá část komentářů je však podporující. „Vždyť je to hezký. Iva nejspíš dospěla a maličká pomáhá mamince s cukrovím. Nechápu, proč jsou lidi tak zlí. Taky jsem si natočila, když mi syn pomáhal a pak jsem se tím pochlubila, dneska to dělá kde kdo,“ napsala jedna uživatelka Facebooku. „Vypadá to, že doma proběhla změna. Malá je šikovná a zapojuje jí do běžných činností. Snad se tou zkušenosti poučila,“ napsala další.