Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Andrew Tate vs. Jake Paul | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Andrew Tate znovu v ringu? Zápas s Jake Paulem je nejspíš na spadnutí

Neporažený boxer Jake Paul se potkal tváří tvář s bývalým kickboxerem a kontroverzní osobou Andrew Tatem. Dle slov Paula společně vyjednávají podmínky zápasu.
  13:05

Jake Paul už téměř dává zapomenout historii, ve které byl pouze youtuberem a vlogerem. V současné době se profiluje do pozice boxera a sportovce. Posilovat jméno v oblasti sportu mu pomáhá i to, že zatím s nikým neprohrál. Teď to vypadá, že by se v ringu mohl utkat s kontroverzním Andrew Tatem.

Jake Paul na svých sociálních sítích totiž sdílel video, na kterém absolvoval staredown s Tatem. K videu přidal popisek „negotiations (jednání)“. Video následně na sítích vyvolalo plno spekulací o případném zápase.

To má i svůj reálný základ. Tate totiž už v roce 2021 nabídl Jake Paulovi tři miliony dolarů za to, když s ním uspořádá zápas. V té době měl ale youtuber a influencer v hledáčku jiné protivníky, a tak zápas nepřijal. „Nemyslím si, že by s jedním z nás šel do ringu. Je to pro něj veliký risk,“ poznamenal k celé věci Jake Paul v podcastu Impaulsive svého bratra Logana, který se také věnuje bojovým sportům. Tate už v minulosti řekl, že pokud se někdy vrátí do ringu, tak se bude zápasit dle jeho pravidel.

Andrew Tate je bývalý profesionální kickboxer. Po své sportovní kariéře začal nabízet placené kurzy na kterých radil mužům, jak randit s ženami. Poté se přesunul na sociální sítě, kde prezentoval své kurzy, názory a svůj luxusní život. V srpnu byl zablokován z hlavních sociálních sítí, jako Facebook, Instagram a TikTok. Stalo se tak poté, co byl kritizován za jeho misogynní výroky.

Jake Paul se má do ringu vrátit 14. ledna v roce 2023, jeho soupeř ale zatím nebyl potvrzen.

Andrew Tate v soukromém tryskáči.

Zápasy Jake Paula ale zahaluje i spousta kritiky, to hlavně za výběr protivníků. Většinou se jednalo o bývalé sportovce, mnohem starší, než je sám influencer, či sportovce z jiných bojových umění než je box, ve kterém se zápasy odehrávaly. Tato kritika by se u zápasu s Tatem mohla opakovat, Tate je totiž o deset let starší než Paul. Zápasil jako kickboxer a jeho poslední zápas byl před dvěma roky.

Tate se už v srpnu setkal s Paulovým manažerem, odmítl ale prozradit co bylo obsahem jejich rozhovoru. Tate se však v minulosti k Jakeovi vyjadřoval vcelku kladně, spíše k jeho bratru Loganovi měl výhrady. „Jake se zdá být člověkem, který se soustředí na svou boxerskou kariéru a vydělává si vlastní peníze, nebojí se, že by mohl mít zablokovaný YouTube kanál. Má skutečnou kariéru, kterou bere vážně. Logan potřebuje algoritmus, který by upřednostnil jeho a jeho malý kanál na YouTube, jinak nemá nic. Jake říká pravdu o tom, čemu věří, ale protože je Logan zaprodaný zbabělec, nemá právo něco takového říct.“ Díky těmto slovům a okolnostem veřejnost spíše očekávala zápas mezi Tatem a Loganem.

Témata: Logan Paul