Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jake Paul | foto: Jake PaulAntiyoutuber.cz

Basketbalista zmlátil spoluhráče. Jake Paul mu nabídl deset milionů dolarů za zápas

Youtuber a profesionální boxer Jake Paul nabídl deset milionů dolarů Draymondu Greenovi, basketbalistovi z NBA, když se zúčastní boxového zápasu s kolegou z branže, Deronem Williamsem. Nabídka přišla poté, co Green v průběhu tréninku „vypnul“ svého týmového hráče, s kterým měl osobní spory.
  14:00

Kontroverzní influencer a sportovec Jake Paul si nenechá ujít žádné drama. Na dvorci NBA se odehrála potyčka mezi basketbalisty Draymondem Greenem a Jordanem Poolem. Green Poola udeřil a shodil na zem. Video se stalo virálním a Paul se Greenovi ozval s nabídkou 10 milionů dolarů, pokud se utká v boxerském zápase s někdejším basketbalistou a občasným boxerem Deronem Williamsem.

Minulý týden kolovaly sítěmi záběry z tréninku NBA týmu Golden State Warriors. Basketbalista Draymond Green se pyšní nejen talentem, ale také agresivní povahou. Na tréninku se dostal do sporu se svým kolegou Jordanem Poolem a u slov to neskončilo. Poola udeřil a shodil ho na zem. Nejednalo se o ledajaký úder. Svého spoluhráče konfrontoval boxerským pravým direktem směrem na bradu.

Video zaznamenal i boxer a influencer Jake Paul, který ho nezapomněl okomentovat. „Draymonde, mám pro tebe 10 milionů dolarů, když půjdeš do ringu v organizaci, která platí nejvíce peněz za zhlédnutí. Koho chceš proti sobě?“ napsal na Twitter směrem k agresivnímu NBA basketbalistovi. „Chci Draymonda Greena v ringu,“ napsal v dalším tweetu. Také dodal, že by se měl utkat s basketbalovým kolegou Deronem Williamsem. Green se k nabídce zatím nijak nevyjádřil.

Green se posléze na tiskové konferenci omluvil za své chování a řekl, že bude pracovat na zvládání svých emocí. „Byla to chyba. Už jsem se svému týmu i Jordanovi omluvil,“ nechal se NBA hráč slyšet. Trenér týmu Warriors byl naštvaný, že se video dostalo ven. Podle něj by se vše, co se na trénincích odehrává, mělo řešit uvnitř.

Jake Paul se kromě pobízení lidí do ringu věnuje i tvrdému tréninku. Na konci října se utká s legendou Andersonem Silvou. Mladý youtuber se již několikrát nechal slyšet, že by rád přestoupil do MMA, ale žádná jednání se mu zatím nevydařila. Nyní však oznámil, že se domluvil s trenérem Javierem Mendezem a bude trénovat v akademii AKA. Sám také říká, že potřebuje ještě tak rok až dva, aby se naučil správně kopat. Nechce do MMA světa přijít nepřipravený.