Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jakea Paula čeká další zápas | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Jake Paul má na mušce dalšího protivníka. Je jím známý zápasník MMA Paddy Pimblett

Jake Paul vyzývá na zápas kde koho. Ne každý mu to však přijme. I přes jeho dle někoho úspěšnou boxerskou kariéru, ho stále valná většina považuje za amatéra vyzývající zápasníky z jiných bojových umění. Tentokrát vyzval Paul profesionálního zápasníka MMA Paddy Pimbletta.
  12:44

Americký youtuber, influencer a boxer Jake Paul vyzval dalšího oponenta. Je jím britský profesionální zápasník smíšených bojových umění Paddy Pimblett. Paul nabídl Pimblettovi milion dolarů, když ho porazí ve společném sparingu. Ten jeho nabídku přijal, nyní se k ní však vrátil a požaduje změnu.

„Nechápu o čem mluví. Jak někdo může vyhrát sparing. To není zápas. Napadnu ho, dám mu pořádnou facku přes obličej,“ vyjadřuje se Pimblett na adresu Paula. „Jestli se mnou chce zápasit, tak ale nebudeme spárovat. Uspořádáme normální pořádný zápas. Samozřejmě budeme muset projít testem na drogy. Uvidíme jestli to Paul zvládne,“ doplňuje Pimblett.

Pimblett tedy nemá zájem o sparing. Nepovažuje to za pořádnou výzvu a nevidí v tom smysl. Chce mít s Paulem normální zápas, kam se může přijít podívat veřejnost, jak Paula porazí.

Paul však není jediný na koho se valí kritika. Pimblett je označován za pohádkáře, který lže a vymýšlí si. Pimblett obviňoval novináře Ariela Helwaniho z toho, že nutil zápasníky do rozhovorů. Skrze soukromé chaty se však prokázalo, že tomu tak není a že si Pimblett vymýšlí.

„Opravdu jsem tě chtěl mít rád, vypadalo to s tebou doopravdy dobře. Pak řekneš, že můj zápas s Andersonem Silvou byl zmanipulovaný. Jsem z toho tvýho mluvení unavený. Je hloupé a ubohé, že nerespektuješ legendu tvého vlastního sportu,“ řekl Paul na adresu Pimbeltta.

Jestli se mezi těmito zápasníky odehraje opravdový zápas, či pouze sparing zatím není jisté. Diskutuje se hodně o tom, že by Pimblett nabídku Paula neměl přijímat. „Po včerejší noci doufám, že Paddy s ním nebude spárovat. Paul je větší, výkonnější a má lepší boxerskou techniku. Neskončí to dobře,“ říká na adresu Pimbletta americký zápasník MMA Cody Durden.

Témata: Jake Paul