Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jake Paul s novou přítelkyní Jutta Leerdam | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Nepovedená svatba a rozchodové války. Teď Jake Paul chodí se slavnou rychlobruslařkou

Milostný život youtubera a boxera Jakea Paula je zajímavý a strastiplný. Pouze šestadvacetiletý Paul má za sebou už dokonce i svatbu s influencerkou Tanou Mongeau. Koncem minulého roku se mu jeden vztah rozpadl. Nyní je na světě však nová láska. Paul údajně randí s mistryní světa v rychlobruslení.
  11:15

Nizozemská rychlobruslařka Jutta Leerdam má nového partnera. Jeho jméno však nejednoho člověka překvapí. Nejde o kolegu rychlobruslaře.

Začala chodit se známým influencerem a v posledních letech převážně boxerem Jake Paulem. Oba na svém Instagramu nedávno sdíleli společné fotky, ze kterých láska jen čpí. Paulova historie vztahů je vcelku dlouhá a rozmanitá. Nejslavnější se stala zřejmě kauza ohledně jeho rozchodu s Alissou Violet. Poté, co se jejich vztah rozpadl, se z obou stran strhla lavina drsných obvinění a pomst.

Fanoušky také otřásla zpráva, když Paul oznámil svatbu s influencerkou Tanou Mongeau. Nyní si však našel novou krásku, a to mistryni světa v rychlobruslení. Po dlouhé sérii neúspěšných vztahů tohle zřejmě nikdo nečekal.

That’s it.

3. dubna 2023 v 18:30, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 16:38

To, s kolika ženami Paul chodil, či s nimi měl pletky, se dá spočítat jen těžko. Užil si a randil s těmi z nejslavnějších a dle některých nejkrásnějších influencerek USA. První známou přítelkyni ukázal v roce 2017. Jeho vztah s influencerkou Erikou Costell mělo ale doprovázet mnoho vážnějších obvinění. Na povrch se totiž dostaly informace, že ji měl šikanovat a dokonce mělo ve vztahu docházet i k domácímu násilí. Své kruté chování k ní neschovával ani ve společných videích.

Nejvíce rozebíraný byl zřejmě jeho vztah s influencerkou Allisou Violet. A to přes to, že spolu nikdy oficiálně nechodili. Na videích se však jako pár chovali, pro mnohé sledující dvojice jejich soužití vypadalo dokonale. Jenže pak přišly neshody, vztah, ať už byl jakýkoliv, skončil a rozjela se krutá válka.

Oba se začali obviňovat z mnoha věcí, přičemž Violet potvrdila to, co si po vztahu s Costell myslelo již mnoho sledujících. Nechala se slyšet, že ji jak psychicky, tak ale i fyzicky týral. Padala také mnohá obvinění z podvádění, přičemž se prý Violet měla vyspat dokonce s jeho bratrem Loganem. Co vše bylo na vyřčených obviněních pravdivého se říct nedá. Uživatelé však na sítích věří spíše bývalým přítelkyním, než Paulovi. Právě v té době vznikly také diss tracky. Hlavně ten od Alissy ve spolupráci s Rice Gumem vzbudil velké pozdvižení. Alissa se ale objevila i v diss tracku Logana Paula na jeho vlastního bratra.

Koncem minulého roku se Jake Paulovi rozpadl po dlouhé době vztah, a tak se stal pro mnohé dívky Paul volnou kořistí. Ten si ale vyhlédl dle některých jednu z nejkrásnějších žen Nizozemska. Nejde jen tak o někoho ledajakého. Ve svých čtyřiadvaceti letech má šest medailí z mistrovství světa, stříbro ze zimních olympijských her a i medaile i mistrovství Evropy.

Nyní se o ní ale mluví kvůli tomu, s kým chodí. To ona i Paul oznámili na svých instagramových profilech. Znají se už přes několik měsíců. Leerdam byla už dříve viděna ve společnosti Paula v Miami, kam se prý vydala kvůli podcastu, který její nynější milenec hostuje.

Im Dutch now. @juttaleerdam

3. dubna 2023 v 18:30, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 16:38

Nejen Paul, ale i Leerdam se minulý rok rozešla s partnerem. Chodila s nizozemským rychlobruslařem Koenem Verweijem. S ním se rozešla po dlouhých pěti letech, přičemž hlavním důvodem měla být údajně nevěra. Na svůj Instagram k rozchodovému příspěvku však nic nepotvrdila a pouze mu poděkovala za společně strávená léta.

Co se týče reakcí veřejnosti na tento nový románek, tak ty nejsou zrovna pozitivní. V komentářích pod jejím příspěvkem na kterém se s Paulem drží za ruku se těžko najde nějaký, který by jim jejich lásku přál. „Mé zklamání je nezměrné a můj den je zničený,“ napsal do komentářů jeden uživatel. „Prvního apríla už bylo. Tohle nedává smysl,“ napsal další. Pouze tedy budoucnost ukáže, jak dlouho jim vztah vydrží. Sledující tomu jim ale moc času nedávají.

Témata: Jake Paul