Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jake Paul a Tommy Fury | foto: instagram.com

Někdejší youtuber Jake Paul poprvé prohrál, boxovat chce dál. Soupeři ale dluží peníze

Jake Paul je po prohraném zápase velmi zklamaný. V zápasení ale i přes první porážku chce pokračovat, a to hned odvetou se svým přemožitelem. Furyho tým se však ozval se zajímavou zprávou. Paul Furymu údajně dluží peníze.
  9:28

Jake Paul poprvé ve své boxerské kariéře prohrál, ale snažil se tvářit, že je nad věcí. Na svůj Instagram třeba nahrál video, které nazval „Když prohrajete, ale zároveň dostanete 30 milionů dolarů“. Ve videu se střídavě smál a brečel. Skutečnost je však taková, že pro Paula to byla velmi těžká situace. Sám o sobě tvrdil, že je nejlepší boxer na světě a budoucnost tohoto sportu. Jeho fanoušci mu sice psali zprávy, ve kterých mu vyjadřovali podporu, spousta lidí si ho však dobírala za to, že konečně narazil. Pro Paula to ale rozhodně není konečná. Prozradil, jaké má plány do budoucna a na co všechno se můžou jeho fanoušci těšit.

Paulovi v jeho zklamání z výsledku zápasu nejvíc pomohl jeho starší bratr Logan. Ten totiž kdysi také boxoval a dvakrát prohrál. Podle něj by měl Jake vytěžit ze své prohry to nejlepší. Má ji brát jako motivaci k dalším zápasům a také si uvědomit své chyby. Paul má však pocit, že Furyho porazit mohl. „Neprohrál jsem kvůli němu. Prohrál jsem si to sám. On nebyl tak dobrý. Myslím si, že Anderson byl daleko tvrdší než on. Zasadil mi sice několik tvrdých úderů, ale nebylo to nic, co bych nezvládal,“ řekl Jake Paul v rozhovoru se svým bratrem Loganem.

+

„Myslím že Fury je za to vděčný. Přes noc se z něj stala hvězda a to je pro něj dobře. Myslím si, že je to hodný kluk. Navzájem se hodně respektujeme, navíc mi hned po zápase navrhl možnost odvety a věděl, že všechny ty s*ačky, co jsem před zápasem říkal, nebyly myšleny vážně. Všechno to bylo jenom pro to, aby byl celý zápas veliký. Objali jsme se a mluvili spolu o všech možných věcech. Jo respektuji ho a to je ta krása tohohle sportu. Můžete být úhlavní nepřátelé a nakonec se z vás stanou přátelé,“ sdělil Jake Paul ve videu.

S tím souhlasil i jeho starší bratr Logan. Ten totiž kdysi zápasil s youtuberem KSI. Oba se před zápasem nesnášeli a nyní jsou z nich kamarádi a dokonce spolu spolupracují. Jake Paul také řekl, že bude dál zápasit v boxu. Jako první zápas by chtěl mít odvetu s Tommym Furym a poté se opět pustit do dalších známých tváří. Ve vzduchu také stále visí možnost zápasu s Conorem McGregorem.

Logan Paul byl bratrovou prohrou velmi zklamaný. Během rozhovoru mu dokonce do očí vhrkly slzy, když viděl jak zničený je z prohry jeho mladší bratr. Dokonce řekl, že pokud by Fury nenabídl možnost odvety, on sám by ho vyzval. To Jakea trochu rozveselilo. „Já jsem to celé prohrál jenom kvůli tobě. Prohrál jsem, aby si mě ty mohl pomstít,“ vtipkoval Jake Paul.

Bylo na něm vidět, že je velmi rád za to, že se mu jeho rodina i přátelé snaží zlepšit náladu a jsou mu na blízku. Ve zmiňovaném rozhovoru se také objevili rodiče obou youtuberů. Paul svým způsobem v zápase přišel pouze o sérii šesti výher. Může být také pyšný na to, že s profesionálním boxerem dokázal boxovat až do konce. Navíc si za zápas vydělal 30 milionů dolarů. Podle něj to by jeden z nejžádanějších PPV zápasů, které rok 2023 nabízí. Víc zájmu by mohl mít leda zápas mladého boxera Ryana Garciy.

Paul má ovšem ještě jeden problém, který musí vyřešit. Furyho tým totiž Paulovi připomněl, že se před zápasem oba boxeři dohodli na tom, že vítěz bere všechno. Oba se na tom během jednoho z předzápasových rozhovorů dohodli. Na dalším rozhovoru se objevil John Fury, otec Tommyho Furyho, který přinesl papír, na kterém bylo napsáno, že kdo vyhraje, odnese si výhru obou.

Paul sice smlouvu podepsal, ale Fury ne. Nehledě na to se tři dny po výhře znovu ozval John Fury a vyzval Paula, aby jeho synovi dal peníze, které mu dluží. Kvůli nepodepsané smlouvě od Furyho však prý nemá na peníze nárok. To ovšem velmi Furyho pohoršilo a řekl, že spolu uzavřeli dohodu před milionem lidí po celém světě a že pevně věří, že se Paul zachová jako čestný muž.

Témata: Jake Paul