Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jake Paul | foto: instagram.com

Jake Paul zase hrotí Tommy Furyho. Prý mu v neděli ukončí kariéru

Youtuber, nyní ale hlavně boxer Jake Paul poslal veřejný vzkaz svému soupeři Tommymu Furymu. Vysvětluje mu v něm, proč nemá šanci ho porazit a zmínil v něm také jeho rodinu. Podle Tysona Furyho může jeho bratr ztratit úplně všechno. Paul je navíc favoritem celého zápasu, který se koná už v neděli.
  20:00

Mezi Jakem Paulem a jeho soupeřem Tommym Furym to poslední dny před zápasem hodně vře. Americký youtuber poslal Furymu vzkaz. Na svůj Instagram přidal video, ve kterém sebevědomě a s klidným výrazem oznamuje, že v neděli 26. února, kdy se mají oba střetnout v boxerském ringu, ukončí Furyho kariéru.

„Tommy, doufám, že si užíváš poslední momenty své kariéry. Tímhle to skončí a půjdeš do předčasného důchodu. Tvoje rodina se tě vzdá a budeš si muset vzít rodné jméno svojí matky. Už tě nic nezachrání, jsme tu jenom ty a já. Tvůj táta ani brácha s tebou v ringu nebudou. Všechny ty kecy o tom, že se ti narodila dcera a ty pro ní chceš vyhrát, ty všechny sra*ky vyletěly oknem pryč, protože ti jdu ustřelit hlavu. Nemáš žádnou šanci mě porazit, jsem z jiného těsta a chci tohle víc než ty. Mám lepší mentalitu, lepší lidi a tým kolem sebe stejně jako víc podpory než ty. Tommy Fury, tohle je tvůj konec,“ vzkázal ve videu Jake Paul.

Pod videem se okamžitě objevily různé typy komentářů. Někteří si dělají z Paulova projevu legraci. „Přestaň ho tolik děsit, nebo ze zápasu vycouvá a pojede domů,“ vtipkuje jeden ze sledujících. Jiní zase Paula kritizují za to, že se při „trashtalku“ naváží do Furyho rodiny. Podle nich by prý toto téma měl úplně vynechat. Paul reagoval na dřívější slova boxera Tysona Furyho, staršího bratra Tommyho, který řekl, že pokud s Paulem prohraje, nechá ho vydědit. Paul sice ve videu působí sebejistě, do přípravy dává úplně všechno ovšem podle spousty lidí to na Furyho stačit nebude. Fury je totiž profesionální boxer, který se už od mala pohyboval v boxerském prostředí a má velmi vypracovanou techniku boxu.

K zápasu se později opět vyjádřil i starší z bratrů Tyson Fury, který získal titul mistra světa v těžké váze. On sám je prý velmi překvapen z toho, že k zápasu opravdu dojde. Podle něj Paul moc mluví, ale boxerské schopnosti, stejně jako jeho mladší bratr, opravdu má a věří, že oba předvedou kvalitní zápas. „Nemůžu mu nijak pomáhat, protože v ringu nebudu já. Nikdo Tommymu nepomůže jen on sám. To stejné u Paula,“ odpověděl Tyson Fury na otázku, jestli může právě on bratrovi něčím přispět k porážce Paula.

„Pro Jakea je všechno otázka peněz. Má miliony sledujících, kteří při něm budou stát, takže pokud prohraje, není to konec jeho kariéry. Jenomže Pokud prohraje Tommy, opravdu to bude konec jeho kariéry, takže on může v zápasu opravdu ztratit úplně všechno. Víc tlaku tedy musí vnímat právě Tommy,“ hodnotil možné výsledky zápasu Tyson Fury.

Podle Johna Furyho, otce obou boxerů, Tommy jasně zvítězí. Je přesvědčený o tom, že to bude tvrdý a zajímavý zápas. V něm také sehraje velkou roli psychika, kterou se snaží Paul po celou dobu Furymu podlomit. Tommy je však na tlak zvyklý a proto na něj celý trashtalk ze strany Paula nemá vliv. Oba zápasníci se maximálně připravovali a nyní jsou už připraveni v Saudské Arábii kde zápas proběhne. I když je Fury profesionální boxer, má vyšší kurz než Paul. Firma Tipsport, přes kterou je možné si vsadit, stanovila kurz 1,65 na výhru Paula a 2,09 na výhru Furyho.

Témata: Jake Paul