Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

John Fury a Jake Paul | foto: Antiyoutuber.cz

John Fury vs. Jake Paul. Pokud s námi Jake nepůjde do ringu, tak mu dáme přes hubu, řekl Fury

Ostré reakce přichází na adresu Jake Paula po jeho posledním zápase. Někdejší youtuber sice zase vyhrál boxerský zápas, ale dostává drsnou čočku od Johna Furyho. „Jake Paul neumí zápasit. Můj syn by sejmul Jakea jedním úderem“
  11:50,  aktualizováno  14:59

Jake Paulovi se v boxu daří, vyhrál další zápas, tentokrát zdolal legendu smíšených bojových umění Andersona Silvu. Někdejší youtuber si tak stále drží své konto neporazitelnosti. Ve vzduchu je ale po zápase veliké „ale“.

Jake Paul zatím v ringu neprohrál jediný zápas. Box trénuje již několik let a jeho zkušenosti se pozitivně odráží v jeho zápasech. Kde je tedy to „ale“? Zatím u každého z Paulových protivníků se to „ale“ objevilo. Ben Askren byl jeden z nejhorších bojovníků v postoji, Nate Robinson nebyl vůbec zápasník, ale pouze sportovec a Anderson Silva je sice zkušený, ale je mu už 47 let. Díky tomu Jake Paula mnoho lidí považuje za podvodníka, který si na zápas vybírá záměrně lehké protivníky.

Jake Paul známý také jako „Problem Child“ se po zápase nechal slyšet: Tady aspoň vidíte, co by čekalo na Tommyho Furyho, kdyby mi čelil. A to je Anderson Silva třikrát takový soupeř!“ nechal se Jake Paul slyšet po zápase. Tato slova vyvolala velmi negativní emoce v Johnu Furym otci Tysona a Tommyho. Právě s druhým jmenovaným měl Jake Paul zápasit, nakonec však boxerský duel zrušil. Všimněte si, že pořád vyzývá samé MMA zápasníky. Kdyby se měl utkat s boxerem, tak vám garantuji, že dostane nehorázně na prdel. Oba mí synové by ho strašně, strašně knokautovali. Z toho kluka by si udělali takovou hračku, že by do ringu už nikdy nepláchl!“ zlobil se John Fury.

Za zrušení zápasu přitom Jake Paul tak úplně nemůže. K zápasu chybělo doopravy už jen málo, nakonec byl ale zrušen kvůli Tommyho problémům s vízem. Místo Tommyho nastoupil Silva, kterého Paul porazil.

Jake Paul porazil v zápase Andersona Silvu.

Vždycky si něco najdou. Říkají, abych bojoval s opravdovým boxerem, o což jsem se snažil. Hele, i kdybych chodil po vodě, lidi by řekli, že neumím plavat. Takže vždycky se najdou hateři, vždycky se najdou kritici. To je součást života pokud něco děláš a jsi úspěšný. Takže si z toho nic nedělám a tohle je jen začátek,“ reagoval Jake Paul na slova Johna Furyho.

Proč tedy Jake s Tommym ještě nezápasil? John Fury říká, že se Jake bojí a vymýšlí si nesmyslné podmínky, aby se vyhnul zápasu. John ale také řekl, že pokud s nimi Jake nepůjde do ringu, tak mu dají přes hubu na ulici a problém bude vyřešen. Dočkáme se zápasu mezi Jakeem a Tommym?