Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Osobní trenér Jakub Hanz | foto: instagram.com/hanzjakub

Z fitness trenéra tiktokovým meme. Jakub Hanz je prý slovenský GigaChad

Dámský fitness trenér Jakub Hanz se na sociálních sítích pohybuje už dlouho. Až v poslední době se však stal populární i na TikToku. Může za to především jeho osobitý a sebevědomý projev. Ač ho mnozí považují za generátor náhodných slov, v posledních dnech se stal tváří mnoha memes a sledující ho milují.
  9:49

TikTok je jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí současné doby. Díky svému algoritmu dal možnost vzniknout nové vlně influencerů, kteří se proslavili primárně tam. Zároveň jsou na TikToku populární i někteří uživatelé, o kterých nikdo vlastně neví, odkud se vzali. Jedním z nich je i Jakub Hanz, kterému někteří přezdívají slovenský GigaChad.

Hanz je na sociálních sítích aktivní už dlouho a proslavil se především jako dámský osobní trenér. Už několik let se snaží pomáhat právě ženám na cestě za jejich vysněnou postavou. Neradil jenom jeho běžným sledujícím, ale i mnoha celebritám.

@firedits1 kubik hanz 😫🤤 #jakubhanz #hanzjakub #gigachad #chad #foryou #fyp ♬ Let's Love - David Guetta & Sia

Jeho vystupování na internetu doprovází i osobitý sebevědomý projev. „Takže ahojte, Hanzík právě teď vstal. No, co vám budu povídat, včera byla dlouhá noc,“ směje se Hanz v jednom z videí a dál popisuje zážitky předchozího dne. Jeho větám však někteří uživatelé příliš nerozumí. „To je asi nějaký generátor náhodných slov,“ píše jedna ze sledujících. „Ne, to je jenom přirozený intelekt,“ odpovídá Hanz.

„Jestli chodím do kostela? To nechodím. Proč bych měl? Já jsem sám pro sebe kostelem, nosím ho v sobě,“ povídá svým sledujícím. „Já nemám kostel, já mám vesmír. Každý má prostě něco jiného, třeba židli, stůl nebo větrník. A já mám ten vesmír,“ dodává a směje se, jak je pro něj už typické.

@adus.jpg slovensky top g #hanzjakub #jakubhanz ♬ original sound - adka

Právě díky specifickému způsobu komunikace a množství obsahu, který Hanz na sociálních sítích sdílí, se začal objevovat v desítkách videí na TikToku. Sledující z výstřižků především jeho živých vysílání začali vytvářet memes odkazující na každodenní život a zároveň situace nebo problémy, kterými si prochází téměř každý. Reaguje na šedivé vlasy, kosmetické upravování obočí a hlavně má pořád dobrou náladu. „Já a rušit sousedy? Nemůžou říct ani slovo, protože jsem Hanz,“ směje se na své fanoušky v dalším videu.

Poslední týdny je jednoduše všude a mnozí jeho fanoušci ho začali titulovat jako slovenský GigaChad. To je v internetovém slangu označení muže, který má velmi maskulinní rysy a objevuje se v různých memes na sociálních sítích. To podle některých naprosto vystihuje popis jeho osobnosti.

@svetrik.petrik You know the drill #fyp #fy #foryou #foryoupage #fypシ #fypage #comingout #hanz #jakubhanz #viral ♬ original sound - Seth Almásy

Ač mnozí nechápou, kde se jeho postava vzala a jak mohl tak rychle uspět, fanoušci ho už týdny milují a počet sledujících každým dnem roste. Z relativně neznámého dámského fitness trenéra se tak díky algoritmu TikToku stal jednou z hlavních postav internetových memes.