Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Maxgreen vyzval Jakuba Jíru na zápas. Ten ho označil za alkoholika, do zápasu by si více přál Nikose

Influencer a bojovník z Clash of the Stars, říkající si Maxgreen, na svém Instagramu vyzval na zápas jednu z hlavních tváří organizace, Jakuba Jíru. Ten se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že s ním nemá žádný konflikt a výzvu nechápe. Myslí si, že mu očividný zmatek v hlavě zapříčinila jeho láska k alkoholu. Blíží se už zápas Speakera? V kleci by si to rád rozdal s Nikosem.
  12:22

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží. Úvodní tisková konference je už za rohem, a tak se řeší, kdo si to v Ostravě proti komu v kleci rozdá. Zápas by si na již osmém galavečeru přál mít pravděpodobně i známý bojovník z organizace Maxgreen. Koho však vyzval, je zarážející. V kleci chce zničit jednu z hlavních tváří organizace, Jakuba Jíru alias Speakera. Proč zrovna jeho? Sám Jíra tuto výzvu nechápe. S Maxgreenem prý žádný spor nemá a myslí si, že má zřejmě zamotanou hlavu z alkoholu. On sám má v merku prý jiné soupeře.

„Chci se připravit na zápas hlavního člověka, který se jmenuje Jakub Jíra Speaker. Nic osobně proti němu nemám. Jsem za něj vděčný, za to že mě dostal do Clashe a všechno,“ říká Maxgreen na svém Instagramu. „Ale nelíbí se mi, jak se chová a prostě chci ho do zápasu a doufám, že Clash of the Stars mi ho dá. Těším se na tebe Kubo. Doufám, že to přijmeš a že nebudeš sračka,“ pokračuje. Výzvu Jíra nechápe. Spor spolu nemají prý žádný a neví, o čem Maxgreen mluví.

V poslední době podle něj Maxgreen holduje alkoholu a to mu zřejmě udělalo podle něj paseku v hlavě. „On teď hodně pije, takže je prostě dost možný, že ten alkohol mu trošku udělal bordel v hlavě a začíná vymýšlet takové hlouposti,“ řekl Jíra redakci Antiyoutuber.cz. Ať už má Maxgreen k této zvláštní výzvě důvod jakýkoliv, Jíra s ním prý zápasit rozhodně nebude. „On furt chlastá. Měl by se připravovat na zápas a začít trénovat, ať taky něco vyhraje, ale furt jenom chlastá no,“ pokračuje Jíra.

Vyzyvatelů má Jíra víc. Zajímavé je, že je mnoho z nich i ze samotného Clashe. Spor s ním má i další bojovník z organizace Matouš Kaluba. Ten se už dříve redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že Jíru v lásce nemá. Podle Jíry je jen uražený, že na posledních galavečerech nezápasil. „Neunesl to, že jsme mu nějakou dobu teď nedali zápas. On ale říká, že zápasit nechce, že ho do toho tlačím a pak ve finále den na to přileze, že ten zápas chce,“ vysvětluje Jíra. Kalubu také vyhodil ze své agentury „Jíra Industries“, která zastupuje mnoho slavných českých celebrit a influencerů. Zřejmě také kvůli tomu je na něj podle Jíry naštvaný.

S nikým z těchto lidí však zápasit nechce a nebude. Nemá to prý zapotřebí. „Je to pod mojí úroveň, abych s někým takovým zápasil. Větší smysl by dávalo, kdybych třeba šel já s více takovými lidmi najednou, když to řeknu slušně,“ popisuje jediný možný scénář, jak by se v kleci mohl objevit s Maxgreenem nebo Kalubou. I kdyby šel on sám proti těmto zápasníkům, pořád by to podle něj vůči nim bylo nefér. Kdyby se k nim přidala ještě další známá tvář z organizace Kluk s kamením, vlastním jménem Ondřej Untermüller, už by nad tím uvažoval. Ten ho totiž na zápas dříve vyzýval také. „Kdybych dal tři KO za sebou, to by nemuselo být špatný,“ říká.

O případném zápase v Clashi mluvil Jíra už dříve. Je však zdá se těžké pro něj sehnat soupeře. Nejvíce si moderátor organizace přál v kleci zničit svého soka a známého tiktokera Adama Kajumiho. Ten se však podle něj zdráhá. „Co se týče Sraj*umiho, tak ten je furt po*ranej že jo. Ten se bojí,“ říká. Na zápas ho měl vyzývat i influencer Jakub Smrek alias Freescoot. „Freescoot je prostě bezdomovec a já od něj nechci nic chytit,“ vysvětluje Jíra. V kleci by prý chtěl zničit Nikose Macholaose alias Nikose. „Což je vlastně největší žebrák a příživník roku 2024. Toho blbečka klidně rád vychovám,“ pokračuje.