Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Jan Bendig dorazil na benefiční mejdan na pomoc manažera hvězd Tomáše Gottlieba. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Bendig vydal nový song. Chce získat fanoušky pro nový seriál Amor, v klipu hraje i Laduška

Jan Bendig, známý český zpěvák a influencer, vydal nový song s názvem „Zpívám“. Ten je zároveň úvodní písničkou připravovaného seriálu AMOR, ve kterém si Bendig zahraje společně například s influencerkou a tiktokerkou Ladou Horovou známou také jako Laduškou.
  10:00

Nový song „Zpívám“ vydal influencer a zpěvák Jan Bendig na svém YouTube kanále Romflix. Za necelý den má přes pětadvacet tisíc zhlédnutí a umístil se i v trendech.

Text písničky je o tom, jak i přes všechnu zlobu a zášť se ve světě vyplatí žít. Ve videoklipu si v hlavní roli zahrál Jan Bendig, dále influencerka Lada Horová alias Laduška, Lucie Bikárová, Mária Bikárová a Pavel Ferenc.

Ve videoklipu ukázal Romflix i trailer na připravovaný seriál Amor. V něm si zahrají již zmíněný zpěváci z videoklipu.

„Představujeme vám první z hlavních postav našeho seriálu AMOR! Tu ztvárňuje Laduška a její postava má i stejné jméno. Chodí s Honzou, kterého považuje za svou osudovou lásku a pokud cítí, že by byl jejich vztah někým v ohrožení, tak je připravena o nej tvrdě bojovat. A to se bude muset stát, protože do Honzova života se nešťastnou událostí vrací jeho ex-přítelkyně Lucka, kterou hraje Lucie Bikárová,“ popsal roli Ladušky na Instagramu účet připravovaného seriálu.

Reakce fanoušků na nově vydaný song jsou pozitivní. „Moc nádherná písnička! Opravdu se povedla. Moc se těším, až vyjde ten seriál,“ napsal jeden z fanoušků. „To je skvělý! Všichni jste úžasní a Laduška překvapila jaký má hlas. Prostě boží. Těším se na Amor,“ podivil se další.

Není to první seriál, na kterém Bendig pracuje. Na svém YouTube kanále Romflix, kde má momentálně přes 139 tisíc sledujících, již v minulosti zveřejnil seriály jako Roma place, Ďábelské Cikánky, nebo Zoufalky. Jeho videa trendují, dosahují stovky tisíc zhlédnutí.

Bendig má za sebou úspěšnou hudební kariéru. Poprvé se před dvanácti lety objevil v pěvecké soutěži Superstar. Pracoval na písničkách se známými umělci jako Michal David, Monika Bagárová či Lucie Bílá. Song Viva la vida s Monikou Bagárovou má momentálně přes sedmnáct milionů zhlédnutí.

Témata: Laduška